Хитрий трюк для вашої кухні: як зберігати пластикові контейнери, щоб у них не було запаху

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Пластикові контейнери - це зручна та практична тара для зберігання їжі та інших продуктів. В тому числі, і для заморожування . Але, як і будь-який посуд, вони мають один недолік: з часом у них можуть утворюватися стійкі запахи, які потім легко передаються продуктам.

Щоб уникнути цієї проблеми, можна скористатися простим лайфхаком. Про нього розповіли на Ukr.media . Просто насипте всередину контейнера дрібку солі, закрийте його кришкою і відправте на зберігання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сіль - це абсорбент, який здатний вбирати в себе різні запахи. Тому, коли ви будете використовувати цей контейнер в наступний раз, в ньому не буде ніякого стороннього запаху.

Цей спосіб працює незалежно від того, як довго ви будете зберігати контейнер. Тому, навіть якщо ви прибираєте його лише на кілька годин, не забудьте насипати в нього сіль.

Ось кілька додаткових порад. Вони допоможуть вам зберігати пластикові контейнери в чистоті та без запаху:

  • Ретельно мийте контейнери після кожного використання.

  • Не зберігайте в одному контейнері продукти з різними запахами.

  • Якщо ви зберігаєте контейнери в темному місці, вони будуть менше накопичувати запахи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слідкуючи за цими простими правилами, ви зможете продовжити термін служби ваших пластикових контейнерів і захистити свої продукти від сторонніх запахів. Також ми розповідали, як сіль допоможе вам при чищенні риби .