З чого насправді роблять локшину швидкого приготування: відповідь може здивувати

Їжа
932
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

локшина швидкого приготування
bit.ua / Мало хто знає, з чого її роблять

Не всі знають, з чого її роблять

Ми розповідали, чому не варто викидати цибулеве лушпиння . Тепер розповідаємо про такий популярний продукт, як локшина швидкого приготування. 

Її багато хто час від часу вживає, однак мало хто знає, з чого її роблять та як саме. Детально про це розповідаємо разом з порталом “Главред” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Локшину винайшли ще в XVI столітті в Китаї. Однак масове виробництво розпочав японець Андо Момофуку в 1958 році. В Україні цей продукт з'явився в 90-х роках XX століття.

З чого роблять локшину

У складі тіста борошно, вода, іноді крохмаль або гуарова камідь. Щоб висушити локшину, її готують в киплячій рослинній олії. Упаковки фасують у брикети локшини, пакетики з овочами, спеціями, сіллю та олією/соусом.

Локшина популярна, адже вона швидко готується і здається дешевою. А ще її доволі легко зберігати впродовж тривалого часу.

Однак користі від неї не дуже багато. “Мівіна” дуже швидко перетравлюється, залишаючи після себе почуття голоду. Та й дешевою вона лише здається - це можна зрозуміти, варто тільки порахувати вартість кілограма такої локшини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альтернативи локшині - це звичайні супи з вермішеллю, салати з овочами та макаронами, каші тощо. Також ми розповідали, що означають позначки на яйцях в супермаркеті.