Якщо хочеться охолодитись: холодна кава замість гарячої

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

холодна кава
westcupgroup.com / Як заварити холодну каву

Охолодіться з чашкою холодної кави!

Ми розповідали, що можна додати в каву для аромату. Тепер розповідаємо, як приготувати цей напій холодним, так, щоб він врятував вас у спекотну пору.

Холодна кава, також відома як "айс-кава" або "льодова кава", - це чудовий спосіб насолодитися улюбленим напоєм у спекотні літні дні. Її можна приготувати різними способами. “Хочу” детально розповідає про це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Охолодження готової кави

Заваріть каву будь-яким способом, який вам подобається, а потім дайте їй охолонути до потрібної температури. Можна поставити її в холодильник або просто залишити на столі.

Метод холодного заварювання (cold brew)

Цей метод полягає в замочуванні меленої кави у холодній воді на 12-24 години. Потім каву фільтрують, отримуючи міцний і концентрований напій, який можна розбавити водою або молоком.

Льодова кава з френч-преса

Засипте мелену каву у френч-пресс, залийте холодною водою і дайте їй настоятися протягом 4 хвилин. Потім опустіть поршень, щоб відокремити кавову гущу від настою.

Холодну каву можна подавати вже охолодженою або з льодом. Якщо ви любите солодку каву, додайте цукровий сироп, мед, стевію або інші підсолоджувачі. Цукор краще не додавати - в холодній рідині він не розчиниться. Можна також додати молоко, вершки, ванільний екстракт або какао-порошок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Холодна кава - це чудовий спосіб освіжитися в спекотні дні, а також насолодитися смачним і ароматним напоєм. Також ми розповідали, навіщо пити каву з корицею.