Мало хто знає: як правильно заморозити кисломолочний сир, щоб він зберіг смак

Їжа
506
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

кисломолочний сир
24 канал / Як його заморозити

Що варто знати про заморожування кисломолочного сиру

Ми розповідали цікаві факти про полуницю. Тепер ділимось правилами вдалого заморожування кисломолочного сиру.

Заморожування - це чудовий спосіб зберегти свіжість та корисні властивості сиру протягом декількох місяців. Детально розповідаємо разом із “Фактами”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після розморожування сир практично не втрачає свого смаку, а структура залишається такою ж ніжною та пухкою. Можна заморожувати свіжий кисломолочний сир, бажано 2 днів після покупки. Кисломолочний сир можна заморожувати лише один раз. Повторне заморожування може порушити його структуру та зменшити корисні властивості.

Як заморозити сир

Для заморожування виберіть контейнери або пакети, які підходять для заморожування продуктів. Вони повинні бути герметичними, щоб запобігти потраплянню повітря та захистити сир від утворення паморозі.

Розділіть сир на порції, які зручно використовувати в майбутньому. Це допоможе уникнути розморожування всього об'єму, якщо вам знадобиться тільки частина. Зазначте дату заморожування на кожному контейнері або пакеті. Це допоможе вам Помістіть контейнери або пакети з сиром у морозильну камеру вашого холодильника. Зачекайте, поки продукт повністю не замерзне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заморожений сир може трохи змінити свої смакові якості, а також структуру через кристалізацію рідини в ньому. Також ми розповідали, чому моряки боялись брати банани на борт.