Оладки будуть ідеально круглими: елементарний кулінарний лайфхак

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, чим замінити яйця в сирниках, щоб страва залишилась дуже смачною. Тепер ділимось простим кулінарним лайфхаком, кий допоможе приготувати ідеально круглі оладки.

Оладки - це смачна і популярна страва, яка може стати чудовим сніданком, перекусом або десертом. Звісно, їх форма не впливає на смак, але завжди хочеться приготувати їх рівними та круглими. На Ukr.media розповіли, к це зробити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Простий лайфхак, який допоможе досягти ідеального результату

Секрет максимально простий. Замість ополоника слід використовувати скляний заварник.

Тісто для оладок має бути доволі рідким, щоб воно легко виливалось із заварника. Носик заварника повинен бути широким і не мати жодних дрібних дірочок біля основи - інакше вони просто заб'ються тістом.

Щоб оладки вийшли рівними, слід виливати тісто на підготовлену сковороду. Вона повинна бути добре розігріта і змащена олією.

Під час приготування використовуйте якісні продукти. Не забивайте страву борошном - інакше вона буде занадто щільною. Також можна додати в тісто трохи розпушувача, щоб вони були більш пишними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не пересмажуйте оладки, щоб вони не стали жорсткими. Також ми розповідали, як та навіщо досвідчені пекарі додають у випічку горілку .