Закуски будуть у кілька разів смачнішими: хитрий трюк з оселедцем

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як правильно обирати оселедець . Від якості риби залежить і якість закусок, які ви з неї приготуєте. Але коли мова заходить про оселедець, то є один момент, який може поставити під сумнів смак готових страв.

Буває, що риба на прилавку або в упаковці має чудовий вигляд. Але, коли ви купили оселедець і принесли додому, він виявляється настільки солоним, що його неможливо їсти. Але навіть це не означає, що варто засмучуватись – зайву сіль можна прибрати.  На Pixelinform розповіли, як саме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як позбавити оселедець зайвої солі?

Вирішується проблема дуже просто. Шоб “дістати” зайву сіль, достатньо замочити оселедець у холодній воді. Вистачить двох-трьох годин.

Також кулінари нерідко радять замочити оселедець у молоці. Для цього рідину потрібно наполовину розбавити водою. З вимоченого в молоці оселедця закуски виходять у кілька разів смачнішими, адже молоко, на відміну від води, не “розбавляє” смак риби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Просто оберіть той спосіб, який вам більше до вподоби. Також ми розповідали, як з оселедця приготувати смачну та ситну закуску - форшмак .