Один простий інгредієнт замінить яйце в клярі: м’ясо буде ще смачнішим

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про хитрий трюк, який допоможе смачно приготувати печінку. Тепер розповідаємо, чим замінити яйце в клярі для смаження м’яса.

Відбивні - це одна із найвідоміших страв з кляром є відбивні. Традиційно кляр готується з борошна, яйця, іноді в нього можна додати молоко, воду або кефір чи сметану. Але яйце в складі кліру можна і замінити. Про це розповіли на порталі “Главред”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кляр без яєць

Якщо ви готуєте відбивні, і раптом виявилось, що в холодильнику немає яйця - не буда. Відбивні можна приготувати і без яєць. Є один секретний інгредієнт, який може врятувати вас. Також він надасть чудового смаку вашій страві.

Можна приготувати кляр на кефірі, молоці або сметані. Це старий трюк, і про нього усі знають. У такому випадку не потрібно буде додавати до кляру воду.

Є ще один вихід, який, у поєднанні з молочною складовою, дозволить не додавати у кляр яйця. Мова про звичайнісінький крохмаль.

Він допоможе прибрати зайву воду і зробити кляр більш хрустким. Саме крохмаль допоможе, якщо ви захочете приготувати кляр без борошна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так один простий продукт з вашої кухні буде виступати замінником багатьох складових кляру. Також ми розповідали, як правильно смажити їжу у фритюрі.