Замініть один інгредієнт - і олів’є перетвориться на розкішний салат: як приготувати

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми ділились рецептом смачного і простого салату. Тепер розповідаємо, як значно покращити смак нудного олів’є.

Щоб зробити звичну страву значно цікавішою, достатньо замість ковбаси додати до неї один простий інгредієнт. Про нього розповіли на Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазвичай у олів’є кладуть ковбасу або готове м’ясо. Але пропонуємо поекспериментувати та замінити м’ясну складову іншим компонентом. Салат точно набуде незвичайного смаку.

Чим замінити м’ясо у олів’є

Може здатися, що без ковбаси чи шинки страва точно не буде смачною. Однак насправді м’ясо зовсім не є обов’язковим компонентом салату. Мало хто знає, та страва вийде значно апетитнішою, якщо замінити цей інгредієнт рибою. Просто ідеальний варіант для олів’є – консервований тунець. Достатньо розім’яти його виделкою і додати в салат.

Можна використовувати і той тунець, який вже продається подрібненим. Головне не купувати консерви в олії - компонент повинен бути у власному соку.

Щодо кількості риби, орієнтуйтесь на кількість яєць. На одне яйце має припасти максимум 100 г тунця. Це створить досконалу пропорцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Консервований тунець чудово поєднується яйцями, горошком, картоплею та цибулею. Також ми розповідали про алгоритм створення ідеального борщу.