Замініть один інгредієнт - і олів’є перетвориться на розкішний салат: як приготувати

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми ділились рецептом смачного і простого салату . Тепер розповідаємо, як значно покращити смак нудного олів’є.

Щоб зробити звичну страву значно цікавішою, достатньо замість ковбаси додати до неї один простий інгредієнт. Про нього розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазвичай у олів’є кладуть ковбасу або готове м’ясо. Але пропонуємо поекспериментувати та замінити м’ясну складову іншим компонентом. Салат точно набуде незвичайного смаку.

Чим замінити м’ясо у олів’є

Може здатися, що без ковбаси чи шинки страва точно не буде смачною. Однак насправді м’ясо зовсім не є обов’язковим компонентом салату. Мало хто знає, та страва вийде значно апетитнішою, якщо замінити цей інгредієнт рибою. Просто ідеальний варіант для олів’є – консервований тунець. Достатньо розім’яти його виделкою і додати в салат.

Можна використовувати і той тунець, який вже продається подрібненим. Головне не купувати консерви в олії - компонент повинен бути у власному соку.

Щодо кількості риби, орієнтуйтесь на кількість яєць. На одне яйце має припасти максимум 100 г тунця. Це створить досконалу пропорцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Консервований тунець чудово поєднується яйцями, горошком, картоплею та цибулею. Також ми розповідали про алгоритм створення ідеального борщу.