Один простий інгредієнт зробить котлети особливо смачними: секрети приготування страви

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як зробити так, щоб ваші котлети набули апетитної золотистої скоринки . Тепер розповідаємо про трюк, яким радо користуються досвідчені кулінари, які хочуть зробити страву дуже смачною.

Про цей трюк розповіли на порталі ProstoWay . Часто для збільшення соковитості котлет у фарш додають вершкове масло чи сало. М’ясна страва у такому випадку виходить дуже м’якою та ніжною, але часто занадто жирною. Але є вихід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо додавати вершки у фарш - подробиці

Вершки, додані у фарш, роблять страву особливо соковитою, але при цьому не настільки жирною, як у випадку з салом. Бажано використовувати десятивідсоткові вершки. На 500 г вже змішаного, готового фаршу потрібно додати близько 200 мілілітрів вершків.

При цьому додавати все одразу не можна. Спочатку потрібно додати половину вершків - у той момент, коли через м’ясорубку пропущений не тільки м’ясний інгредієнт, але й інші компоненти, такі як хлібний м’якуш і цибуля.

Після того, як ви вимісили фарш, можна додавати решту вершків. Перемішуємо фарш і залишаємо на кілька хвилин, щоб він увібрав воду. Відразу ліпити котлети з фаршу не потрібно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильним рішенням буде поставити на деякий час в холодильник. Також ми розповідали, чим замінити рис в голубцях , щоб стало смачніше.