Снігова куля: оригінальний спосіб подачі коктейлю для новорічної вечірки 

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати неймовірної краси джин-тонік до новорічної вечірки. Тепер ділимось ще одним цікавим та оригінальним методом подачі коктейлю.

Таким чином можна подати будь-який коктейль, не лише алкогольний, але краще обирати прозорі варіанти напоїв - так “ялинку” і декор буде набагато краще видно. А ще такий напій дуже довго буде залишатися холодним -  завдяки цільному льодовому “дну”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для приготування коктейлю знадобляться келихи, котрі можна заморожувати, гілочки розмарину та вода. Можна взяти також кондитерську посипку, ягідки журавлини тощо. Також беремо улюблений прозорий алкоголь або інший безалкогольний напій.

Почати варто з того, що на дно склянки слід налити воду. Шар не повинен бути великим - оптимально, якщо він займатиме одну п’яту чи одну шосту частину склянки.

Потім відрізаємо шматочок розмарину і перевертаємо його догори дриґом. Гілочку треба поставити у склянку вертикально. Також кладемо у воду кондитерську посипку, журавлину чи інші ягідки. У такому вигляді склянку заморожуємо, щоб розмарин затвердів до стану льоду.

Перед подачею залишиться лише дістати склянку з морозильної камери та налити улюблений напій. Лід у такий коктейль класти вже не треба - охолоджувати напій буде заморожене дно склянки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так можна приготувати наймиліший святковий напій. Також ми ділились рецептом коктейлю “Джек Фрост”.