Скільки цибулі та хліба потрібно додати в котлети: відома ідеальна пропорція

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати смачну картоплю . Тепер ділимось порадою, яка допоможе вам приготувати ідеальні котлети.

Особливо важливо точно визначити кількість цибулі та хліба, які потрібно додати до фаршу. На Ukr.Media поділились, як визначати ідеальну пропорцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрети пухких та соковитих котлет

Хліб, найкраще білий і трохи підсохлий, робить котлети пухкими та ніжними. Досвідчені кулінари рекомендують використовувати 200-250 грамів хліба на 1 кілограм м'ясного фаршу. Перед додавання хліб потрібно замочити у воді або молоці, щоб він краще утримував вологу під час приготування.

Можна додавати як сиру, так і обсмажену цибулю. Цей овоч надає котлетам соковитості та аромату. На 1 кілограм фаршу рекомендується 200-300 грамів обсмаженої цибулі або 200 грамів сирої. Дрібно нарізана цибуля не лише збагачує смак, але й допомагає утримувати вологу всередині котлет, тому вони виходять соковитими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Правильне співвідношення м'яса, цибулі та хліба - запорука смачних, соковитих та пухких котлет. Ці прості поради допоможуть навіть початківцям кулінарам приготувати цю популярну страву на відмінно. Також ми розповідали, що зробити з вареними яйцями , щоб вони чистились за 10 секунд.