Всі кулінари припускаються їх: три помилки, які псують смак борщу

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

помилки у приготуванні борщу
ШІ / Як приготувати борщ смачніше

Деякі поширені помилки у приготуванні

Ми розповідали, скільки можна зберігати готовий борщ. Тепер розповідаємо про поширені помилки, яких кулінари припускаються під час приготування страви.

Як і будь-яку іншу страву, борщ можна зіпсувати. Разом із Pixelinform розповідаємо про три поширені помилки, яких слід уникати, щоб ваш борщ завжди виходив смачним та ароматним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спільне приготування овочів

Багато кулінарів додають буряк до каструлі з іншими овочами. Це помилка! Буряк має готуватися окремо, адже саме він надає борщу насиченого червоного кольору та кислинки. Для цього натріть його на терці або подрібніть блендером та обсмажте окремо. Додавайте буряк до каструлі вже наприкінці приготування, коли інші овочі вже готові.

Надлишок картоплі

Деякі рецепти передбачають додавання великої кількості картоплі до борщу. Це робить страву занадто густою та "важкою". Спробуйте зменшити кількість картоплі або взагалі виключити її з рецепту. Ви помітите, що борщ стане більш насиченим та ароматним.

Надлишок спецій

Борщ сам по собі дуже ароматна страва завдяки різноманітним овочам, м'ясу та спеціям. Не варто переборщувати з лавровим листом, чорним перцем та іншими спеціями, адже це може заглушити природний смак інгредієнтів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так ваш борщ буде смачним і збалансованим. Також ми розповідали, як покращити смак котлет.