Вишукана ніжність: простий десерт, вартий королівської особи (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

П’ятниця, а це означає, що ввечері можна відпочити. Ми ділились рецептом смугастого коктейлю "Апачі" . До дня шампанського підготували для вас вишуканий десерт з ігристим вином.

Таке алкогольне желе із шампанського з ягодами виходить легке і, якщо правильно приготувати, збереже п’янкий ефект. Десерт стане чудовим завершенням святкової вечері. Рецептом поділились на порталі “Сьогодні” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1 пляшка рожевого шампанського

  • 2 упаковки порошкового желатину

  • 2 ч. л. цукрової пудри

  • малина (або інші ягоди)

Спосіб приготування:

  1. Насипаємо желатин в сотейник, заливаємо його невеликою кількістю шампанського. Перемішуємо та залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин.

  2. Потім ставимо сотейник на маленький вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення. Важливо - кип'ятити масу не можна, інакше желатин втратить властивості.

  3. Прибираємо з плити, трохи остуджуємо. Переливаємо желатинову масу в стакан з носиком.

  4. Переливаємо шампанське з пляшки у велику миску. Постійно помішуючи, тонкою цівкою вливаємо желейну суміш.

  5. Ополоником розливаємо желе по формах або келихах. Додаємо обсипані цукровою пудрою ягоди і ставимо в холодильник до повного застигання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед подачею можна прикрасити желе свіжими ягодами і листочками м'яти. В гаряче шампанське при бажанні можна додати мед або цукор. Також ми ділились рецептом моторошного коктейлю Дайкірі .