Соковитий шашлик, що тане в роті: секретний інгредієнт для маринаду

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

рецепт смачного шашлику з молоком
gotoshop.ua / Секрет смаку та ніжності м'яса - у молоці

Для м’якого та апетитного м’яса

Ми ділились рецептом дуже вдалого маринаду для курки . Тепер розповідаємо, як молоко допоможе вам приготувати особливо м’який та ароматний шашлик.

М'який, соковитий шашлик, який буквально тане в роті - хіба не про це мріє кожен любитель пікніків? На порталі “Доброта” поділились секретом приготування шашлику на молоці, який стане вашим улюбленим рецептом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1,5-2 кг свіжого м'яса (свинина, яловичина, баранина)

  • 1 л коров'ячого молока

  • 2 ріпчасті цибулі

  • сіль, перець та спеції

Спосіб приготування:

  1. Свіже м'ясо ретельно вимийте, обсушіть паперовими рушниками, видаліть прожилки та наріжте на шматочки середнього розміру. Перекладіть м'ясо у велику ємність, додайте сіль, перець та спеції за своїм смаком.

  2. Залийте м'ясо молоком так, щоб воно було повністю покрите. Накрийте ємність харчовою плівкою або кришкою та поставте маринуватися в холодильник на 3-4 години.

  3. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. Коли м'ясо промаринується, нанизайте його на шампури, чергуючи з кільцями цибулі. Смажте шашлик на мангалі до готовності, періодично поливаючи його залишками маринаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте приготувати шашлик за цим рецептом, і ви будете приємно здивовані його ніжним смаком та соковитістю. Також ми розповідали, яке м’ясо не підходить для шашлика.