Ловець сну: чи треба його вішати, і яку біду він може притягнути?

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чи треба вішати ловця снів
Чим небезпечні ловці снів, фото створене ШІ для Хочу

Якщо вам сняться жахіття, потрібно знайти причину

У моді сучасного інтер’єру можна часто зустріти ловця снів. Кольорове пір’я гармонійно доповнює дизайн кімнати. Хтось вірить у його силу, хтось вішає для краси. Ми уже писали, навіщо треба ставити на підвіконня герань, а тепер розкажемо, який негатив ховається за ловцями снів.

Пір’я, гілка у формі кола і гарна павутинка — такий оберіг від поганих сновидінь давно в моді. Проте, вішаючи його вдома, люди не підозрюють, який негатив може притягнути ця річ. І справа не в тому, де вона висить, а в її енергетичній силі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ловець сну — це не оберіг, це — амулет деяких індіанських племен Північної Америки. Обереги та амулети мають різне значення. Перші захищають дім від негативу і розблоковують енергетичні блоки. Що ж стосується амулетів, це річ, яку потрібно носити одній конкретній людині, і вона не може висіти в кімнаті. Амулети зберігають у власних шкатулках.

Ловець снів — чим небезпечний
Ловець снів — яка його сила, фото створене ШІ для Хочу

А ще ловець снів пішов саме від шаманів. Ці містики не належать ані до християнської культури, ані до язичницької. Здавна наші пращури знали, що чужорідні амулети, талісмани й обереги можуть заблокувати потік щастя до людини. Тому краще не тримати вдома такий предмет. Якщо ж вам так подобається пір’я, зробіть краще “віночок”, з якого воно буде звисати.

Раніше ми писали, як активувати в собі унікальність та впевненість. Для вас — добірка афірмацій, які міняють життя на краще.