Наїстися самим і добре заробити: що вигідно вирощувати на городі

Сад і город
768
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Власнв ділянка може стати додатковим джерелом доходу
Що садити, щоб заробити. Фото: magsad.kiev.ua/

Власні грядки - це чудова можливість додаткового заробітку

Мати у розпорядженні ділянку городу досить вигідно і прибутково у наш час. На сім’ю з 4 людей необхідна певна кількість овочів та фруктів, а надлишки завжди можна вигідно продати.

Якщо докласти зусиль та добре попрацювати на городі, можна отримати гарний врожай. Проте зовсім не усі посаджені рослини та овочі вигідно ростити. Що варто посадити, щоб мати додаткове джерело доходу, розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наявність власного городу дозволяє забезпечити себе та рідних запасом продуктів, що дозволить суттєво заощадити. І у якості вирощених овочів ви будете впевнені на 100%.

Що садити, щоб заробити

  • Зелень. Люди все частіше мають потребу в екологічно чистих продуктах. Багато підтримують здорове харчування, тому з радістю купуватимуть салат, шпинат, руколу, петрушку, базилік та кріп.

  • Картопля. Це овоч, який при правильному зберіганні лежить до весни, тому можна не поспішати здавати одразу, а дочекатися найвищої ціни.

  • Часник. Його ціна досить висока, тому завжди будуть охочі його придбати.

  • Кукурудза. Смачна та поживна, яка чудово насичує організм. І вартує досить дорого.

  • Ягоди. У сезон великий попит на полуницю, суницю, лохину, смородину та малину, тому можна гарно заробити.

Також зараз мають шалену популярність мало розповсюдженні ягоди та овочі. Спробуйте посадити на ділянці обліпиху, шовковицю та йошту, яка має переваги для здоров'я, котрі є в усіх ягід, а також поєднує користь смородини та аґрусу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про правила садіння зеленої цибулі на підвіконні. Таким чином ви матимете врожай у будь-яку пору року.