Не бажаєте гавайську піцу за 100 євро? Саме так італійці намагаються відвадити туристів від популярної страви

Відпочинок і подорожі
908
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Італійці підняли ціну на гавайську піцу у 10 разів
Гавайська піца. Фото: pizza-mriya

Ціна на гавайську піцу зросла в Італії у 10 разів, але охочих поменшало несуттєво

Італія - це країна гастрономічної насолоди, дивовижної архітектури та фаворитка однієї єдиної страви - піци. Це справжня гордість для італійців, але у традиційному виконанні, тому вони є противниками добавок на кшталт кукурудзи чи ананасів.

Гавайська піца вигадана у Канаді в 1962 році і увійшла списку найгірших піц італійської сільськогосподарської асоціації Coldiretti, який склади нещодавно. Один з ресторанів вирішив підняти ціну на цю страву у 10 разів, щоб відбити бажання куштувати її, розповідають bukvy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Туристка під час вечері у ресторані опублікувала відео де видно, що ціна на гавайську піцу піднята вдесятеро порівняно з рештою. За страву з ананасами просять “всього лише” 100 євро. Портал Südtirol News називає це “компенсацією” італійським кухарям за приготування чужорідної їжі, яка є надзвичайно популярною.

Італійський ресторан з шалено дорогою гавайською піцою
Ціна на гавайську піцу. Фото: Bild

Коментатори в соцмережах розділилися на два табори. Одні вважають ціну справедливою, інші обурюються свавіллям ресторану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, куди краще поїхати, щоб отримати насолоду від місцевої кухні. Популярні гастрономічні напрямки шукайте тут.