Не потрібно віддирати зубами: простий спосіб зняти наклейку зі скла

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Позбутися наклейки кількома способами
Наклейки на склі. Фото: rbc.ua

Наклейки на склі та вікнах неможливо віддерти без сліду

Наклейки на склі завжди залишають липкий слід, як і скотч, який важко відмивається звичайними засобами. Тому краще використати нетрадиційний підхід та застосувати непризначені для прибирання засоби, щоб позбутися наклейок назавжди.

Найчастіше люблять клеїти наклейки на вікна, двері чи душову кабіну маленькі діти. А батькам доводиться витрачати багато зусиль, щоб прибрати їх. Як зробити це простими ефективними способами, розповідає meta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фен або відпарювач. Ввімкніть прилад на середню температуру і направте на наклейку. Тримайте на відстані 30 см протягом 30 секунд. Коли наклейка нагріється, скористайтеся ножем чи дисконтною картою, щоб зняти її. Місце з липкими слідами вимийте мийним засобом для посуду, тоді засобом для скла та протріть насухо.

Олія. Вмочіть вату в олію і притисніть до наклейки на 10-15 хвилин. Далі акуратно зніміть наклейку і вимийте місце теплою мильною водою.

Лід. Покладіть на місце з наклейкою пакет з льодом та залиште на 15 хвилин. Далі вона сама буде відклеюватися від скла. Вам залишиться лише протерти місце мильною водою і витерти насухо.

Спрей з WD-40. Цей засіб чудово діє на дуже старих наклейках, які неможливо прибрати. Обережно розпиліть засіб на наклейку та зачекайте 15 хвилин. Зніміть наклейку і витріть ганчіркою залишки клею, а далі вимийте водою з милом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували 5 дієвих способів, які допоможуть зняти скотч з вікна. Від липкості на склі не лишиться і сліду.