Неймовірно просто! 5 кухонних трюків, які полегшують життя

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи полегшити кухонний побут
Кулінарні хитрощі. Фото: shuba.life

Продовжити термін зберігання продуктів можна за допомогою цікавих способів

На просторах інтернету можна знайти безліч кулінарних підказок, які можуть стати у пригоді кожного дня. Адже досить часто ми не знаємо, як правильно зберігати продукти та швидко подрібнити їх.

Цікавими способами зберігання круп, подовження строку овочів та фруктів і швидких варіантів подрібнення поділився канал Господиня online. Вони не лише корисні, а й значно полегшують побут.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Крупи. Якщо ви помітили, що у крупах чи макаронах завелися шкідники, просто зробіть дві маленькі кульки з фольги і покладіть у банку. Ви навіть не помітите, як всі комахи щезнуть.

  • Часник. Коли часник починає підгнивати, а використати його швидко не вдасться, робимо так: чистимо, подрібнюємо у блендері, перекладаємо у скляну банку і заливаємо оливковою олією та розміщуємо у холодильнику. Так часник довго зберігатиме свої властивості.

  • Подрібнити часник. Швидко подрібнити велику кількість часнику можна так: кладемо на обробну дошку, накриваємо поліетиленовою плівкою та стукаємо молотком для м’яса.

  • Капуста. При зберіганні у холодильнику починає першою гнити ніжка. Потрібно зрізати ніжку, посипати содою і накрити плівкою.

  • Авокадо. Щоб авокадо не темніло треба накрити його паперовим рушником, намочити і замотати у плівку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, навіщо кулінари додають у тісто горілку. Якого ефекту можна досягнути, розповідаємо тут.