Хитрий лайфхак допоможе посмажити картоплю за лічені хвилини: елементарний кулінарний трюк

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смажена картопля у пательні
Today.ua / Страва приготується значно швидше

Це пришвидшить приготування в рази

Ми розповідали, як правильно смажити гриби . Тепер ділимось цікавим лайфхаком, який допоможу приготувати смажену картоплю за лічені хвилини.

Ця страва є улюбленою для багатьох, але іноді часу на її приготування не вистачає. Та це не біда. Завдяки простому лайфхаку ви зможете приготувати смачну хрустку картоплю за лічені хвилини. Розповідаємо про нього разом із Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як швидко посмажити картоплю

Секрет дуже простий. Достатньо замочити картоплю в гарячій воді. Очистіть і наріжте картоплю однаковими шматочками. Замочіть картоплю в дуже гарячій воді на 3-5 хвилин.

Після цього злийте воду та посмажте картоплю улюбленим способом. Розігрійте сковороду з рослинною олією. Викладіть на сковороду картоплю та смажте до золотистої скоринки.

Картопля буде готова за 5-7 хвилин. Вона буде м'якою всередині і хрусткою зовні. І все завдяки попередньому замочуванню. 

Чому це працює?

Замочування в гарячій воді видаляє з картоплі зайвий крохмаль. Це дозволяє їй швидше готуватися і стати більш хрусткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте цей лайфхак і насолоджуйтесь смачною смаженою картоплею без зайвих витрат часу. Також ми розповідали, що замість оцту можна додати в борщ , щоб він зберіг яскравий колір.