Ні плям, ні розводів: як мити підлогу для бездоганного блиску

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Спосіб для миття без розводів
Аптечний засіб для миття підлоги. Фото: zavod-parketu.ua

Підлога просто сяятиме з таким способом для миття

Під час миття підлоги господині можуть додавати різноманітні засоби, щоб покращити прибирання та прибрати розводи і плями. Але не усі вони дають бездоганний ефект.

Експерти з прибирання поділилися дивовижним лайфхаком для миття підлоги з неймовірним результатом. Підлога не лише буде чистою довгий час, а й не матиме жодних плям і слідів, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Досягти ідеальної чистоти підлоги можна не вдаючись до використання хімічних засобів. З цим завданням допоможуть впоратися аптечні засоби, наприклад нашатирний спирт.

Знадобиться лише 15 мл нашатирю на 10 л теплої чи холодної води. Аптечний засіб додасть лиску поверхні, не залишить плям, бруду та розводів, які досить часто можуть лишатися після мийних засобів. Він також надзвичайно ефективний для миття лінолеуму, скляних поверхонь, плитки та швів.

Ще в середні віки нашатирним спиртом вже очищали ювелірні вироби, позолочені та посріблені чашки та посуд. А зараз нашатирний спирт входить до більшості засобів для миття скла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмити підлогу до бездоганної чистоти і свіжості можна ще одним аптечним засобом. Він буде ефективний навіть, якщо протермінований.