Невже піна для гоління допоможе почистити підлогу? Незвичайний лайфхак, який варто спробувати

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото замітання підлоги віником
Фото: freepik

Піну для гоління можна використати для прибирання

Іноді бажання прибрати у будинку виникає несподівано та неочікувано для господині. Але може статися, що у потрібний момент натхнення під рукою не виявиться засобів для прибирання. Проте часто можуть допомогти речі, які є у кожному будинку, хоча і не призначені для цього.

Звичайні побутові предмети та засоби можуть допомогти якісно прибрати без спеціальних засобів. Імпровізуйте, пробуйте нові варіанти та використовуйте несподівані трюки, наприклад піну для гоління, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🧹Оберіть кімнату, з якої почнете прибирання. Заберіть з підлоги усі килими, речі та звільніть простір. Позамітайте з підлоги все сміття, зазирніть у найменші куточки, щоб не лишилося пилу, бруду та частинок.

🧹Далі потрібно взяти піну для гоління та щедро нанести її на віник чи щітку. Піна добре впорається зі складними плямами та має знемаснювальні властивості.

🧹Тоді треба добре пройтися віником з піною по підлозі, прослідковуючи, щоб піна потрапила у кути та шви між плиткою для максимального ефекту.

🧹Щоб піна подіяла досить глибоко, потрібно залишити її на 30-40 хвилин.

🧹Після відведеного часу ретельно вимийте водою оброблені ділянки та насухо витріть сухою ганчіркою всю площу, де була піна для гоління. Тоді треба провітрити кімнату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб дозволить досягти ідеальної чистоти підлоги у ванній, кухні чи кімнатах, додасть сяйва плитці та відчистить шви між плиткою. Також це чудова можливість скористатися підручними засобами при потребі.