Додайте цей секретний засіб у воду, щоб підлога сяяла, як дзеркало (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото блискуча підлога
Фото: pietra

Чистота і свіжість підлоги досягається спеціальними засобами

Прибирання завжди закінчується миттям підлоги. Кожне покриття має свої особливості : дерев’яна, лінолеум чи паркет потребують ретельного очищення. Спеціальні засоби, додані у воду здатні досягти ідеальної чистоти без розводів.

Ваша підлога сяятиме від чистоти, якщо ви знатимете, що краще додати у воду для кожного виду покриття. Адже існують спеціалізовані засоби і універсальні, які підійдуть для усіх підлог, розповідає realsimple .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мийний засіб. Ідеально видалить бруд і пил з керамічної плитки, каменю, герметичної деревини, ламінату, вінілу та лінолеуму. На 10 л води треба додати 5-10 крапель та вимити підлогу. Потім промити чистою водою, щоб видалити залишки мила.

Спирт. Потужний та антибактеріальний засіб, який видалить бактерії, віруси, цвіль і грибок і прибере неприємний запах. Можна використовувати для ламінату, листяної деревини, герметичної плитки, вінілу. Додати 50-100 г на 10 л води та вимити підлогу. Промивати додатково не потрібно.

Оцет. Завжди присутній у будинку та добре бореться з бактеріями. Підходить для плитки, вінілу, лінолеуму, ламінату. Додати у воду 50 мл та вимити поверхню. 

Якщо ви плануєте додати інші засоби завжди перевіряйте їх на непомітній частині підлоги, щоб уникнути пошкоджень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, якого кольору має бути ганчірка для миття підлоги. Більшість вважають, що це не має значення, проте різниця все ж таки є.