Одна із них бреше - хто? Хитрий тест на вміння розбиратися в людях

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на логіку та спостережливість
Тест на брехню. Фото: Хочу!

Цікава загадка на кмітливість

Те, як людина стоїть, говорить чи рухає руками під час розмови може багато розповісти про характер та приховані здібності. Особливо помітно, коли співрозмовник намагається брехати, тоді його повністю можуть видати з головою прості рухи.

Цікавими тест на уважність пропонує визначити, яка жінка на малюнку говорить неправду. Вам потрібно ввімкнути свою логіку та дати правильну відповідь, пише unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Цікава головоломка для кмітливих
Тест на логіку та уважність. Фото: УНІАН

Уважно роздивіться малюнок і зверніть увагу на погляд жінок, а також їхню позу. Не поспішайте, адже тут може бути кілька правильних відповідей.

Жінка 1

У цієї жінки відкриті долоні і прямий погляд, а це головна ознака того, що вона нічого не приховує, чесна, відкрита і готова до розмови.

Жінка 2

Якщо людина не дивиться вам прямо у вічі та намагається уникати погляду - вона точно щось приховує. Про це ж свідчить і посмикування за волосся. Тому, якщо ви звернули увагу саме на цей варіант - ви уважні і вмієте логічно мислити.

Жінка 3

Прямий погляд і рука під підборіддям показують неприкритий інтерес до співрозмовника. Вона нічого не приховує і повністю готова до діалогу.

Жінка 4

Людина, яка під час розмови постійно намагається торкнутися свого обличчя - намагається щось приховати, найчастіше - брехню. Це, як жінка на картинці, яка прикриває лице рукою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для любителів цікавих тестів ми підготували особливий - на внутрішній голос. Перевірте себе, чи прислухаєтеся ви до власної інтуїції.