Оптична ілюзія "Змій, що обертається": найпростіший тест на втому

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Швидкий тест на втому
Оптична ілюзія. Фото: колаж очу!

За допомогою оптичної ілюзії можна визначити рівень втоми практично миттєво

Оптичні ілюзії можуть здаватися дуже простими. Але вони здатні оцінити психологічні особливості людини, її обдарованість , показати її внутрішній стан у конкретну одиницю часу і звертають увагу на те, що може здатися вам дріб'язковим.

Багато ілюзій придумують психіатри. Вони допомагають їм у роботі. Одну з найвідоміших головоломок придумав японський лікар-психіатр Акіоші Китаока. Вона принесла йому світове визнання та премії за оригінальні дослідження. З її допомогою можна дізнатися, як ви почуваєтеся саме зараз, пише fit4brain .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потрібно уважно подивитися на картинку. Вона зовсім нерухома, наголошуємо, що це не анімація. Зауважте собі, у якому стані знаходиться зображення, а відповіді знайдете нижче.

Цікавий спосіб визначити втому
Оптична ілюзія. Фото: fit4brain.com

 Зображення не рухається? 

Причин для хвилювання немає. Ваше психічне здоров'я стабільне, тому не варто перейматися. Такі результати часто бувають після вдалої відпустки, або у врівноважених, спокійних людей.

Повільно рухається?

Це може свідчити про те, що вам вже зараз, терміново та без зволікань потрібен моральний і фізичний відпочинок. Якісний, тривалий і повноцінний сон, спокій та можливість набратися сил і енергії. 

Картинка рухається активно?

Це ознака давно і багато накопиченої втоми, яка може призвести до різних порушень, депресії та хвороб. Тому відкладайте справи у бік і вчить себе відпочивати. Придивіться до санаторіїв чи хатинки у лісі, на природі, без інтернету і телефону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували пройти тест на ваше вміння спілкуватися з людьми. Це надзвичайно швидко покаже такі речі, на які ви могли не звертати увагу у повсякденному житті.