Хочете дізнатися, наскільки унікальна ви людина? Пройдіть цей тест з оптичною ілюзією

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На перший погляд, оптичні ілюзії здаються простим і цікавим проведенням часу. Але насправді, вони чудово розвивають мислення , тренують пам'ять і стимулюють уяву.

Іноді при погляді на картинку з ілюзією людина може побачити зовсім не те що зображене. Адже наш мозок працює дивовижним чином і здатний змінювати та підміняти речі на малюнку. Спробуйте перевірити свою спостережливість цією дивовижною оптичною ілюзією, пропонує glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Хочете дізнатися, наскільки унікальна ви людина? Пройдіть цей тест з оптичною ілюзією - фото №1

Дивовижна ілюзія змушує добре помізкувати над малюнком. На картинці зображено багато веселих пінгвінів у капелюшках, різноколірних метеликах та окулярах. Робота мозку полягає у тому, щоб лише за 8 секунд знайти серед смішних звірят ляльку.

Легка, на перший погляд, задача, яка під силу зовсім не кожній людині.

Хочете дізнатися, наскільки унікальна ви людина? Пройдіть цей тест з оптичною ілюзією - фото №2
Фото: Pinterest

Цікава головоломка може звести з розуму, адже навіть довге роздивляння не допомагає відшукати ляльку серед юрби пінгвінів. Ця задача під силу дуже спостережливим і розумним людям.

Відповідь

Подивіться у нижній лівий кут. У другому ряду знизу знаходиться лялька у жовтому метелику, яка майстерно замаскувалася між звірятками. Основною відмінністю є відсутність у ляльки гострого дзьоба.

Хочете дізнатися, наскільки унікальна ви людина? Пройдіть цей тест з оптичною ілюзією - фото №3
Фото: Pinterest
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Допоможе р озкрити вашу обдарованість ще одна незвична оптична ілюзія. Перевірте, чи належите ви до справді унікальних людей.