Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість

Діти
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

В минулій нашій статті ми писали, що подарувати дівчинці на Миколая. Пропонуємо доповнити цей перелік ще одним пунктом, а саме - цікавою книжкою. Вона подарує відчуття свята та пригод не лише вашій дитині, а й вам. 

Одним з цікавих та корисних подарунків на свята є книга. Оберіть історію з різдвяно-новорічним вайбом та влаштуйте спільні вечірні читання разом зі своєю дитиною.

“24 чарівні історії про Санта-Клауса” Аґнес Бертран-Мартін

До Різдва залишаються лічені дні! Щоб створити справжній різдвяний настрій, мерщій відкривайте цю дивовижну книжку. Так, щовечора Санта розповідатиме вам одну з 24 правдивих історій про своїх ельфів.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Як ведмідь не проспав Різдво” Карма Уілсон

Лісові мешканці прагнуть святкувати Різдво разом зі своїм другом ведмедем. Звісно, він був би й сам радий разом з усіма веселитися та обмінюватися подарунками, проте взимку ведмедів так хилить у сон… Тож як йому не проспати Різдво?

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №2

“Снігова королева” Ганс Християн Андерсен

Снігова Королева заморозила серце юного Кая й ув’язнила його у своєму крижаному замку. Відважна Герда відправляється у важку подорож, щоб врятувати свого друга.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №3

“У вечір святковий” Клемент Кларк Мур, Стів Річардсон

Під час зимових свят дітлашня у кожному домі отримує подарунки. Але звідки вони беруться? Ця книга допоможе пояснити маленьким чомучкам цю дивовижну подію.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №4

“Різдвяна свинка” Джоан Роулінг

Джек дуже любить свою дитячу іграшку, Галну Слинку або ж просто ГС. Та одного Святвечора вона пропадає…Разом зі своєю новою іграшкою, на ім'я Різдвяна Свинка, Джек вирушає до чарівної Країни Загублених. Чи вдасться героям врятувати ГС?

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №5

“Одного разу на Різдво” Надійка Гербіш

Родина їжачків готуються до свята та приймають несподіваних гостей - двох ховрашат, які заблукали у лісі. Разом вони вчаться бути мудрими, розважливими та відкривати свої серця для доброти.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №6

“Хто поцупив шапку Санти?” Еммануель Рей

Санта ось-ось вирушить в подорож, щоб потішити діток новорічними подарунками. Але раптом виявляється, що його шапка кудись поділася. Потрібно якнайшвидше її відшукати, оскільки без неї Санта не може зустрічати Новий рік.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Різдвозавр” Том Флетчер

Вільям просить у Санти на Різдво динозавра. Хлопчик навіть не підозрює, чим обернеться його прохання… Так, завдяки цій книжці малюки дізнаються, хто допомагає Санті на Північному полюсі, хто намагається вполювати північних оленів, чому містер Трандл дуже любить Різдво і не тільки.

Миколайчик не за горами: яку книжку покласти під подушку дитині, щоб це було в радість - фото №8

Також в нас є святкова книжкова добірка й для дорослих. Ці 5 книг подарують вам справжній зимовий настрій під час читання.

Фото: moemisto.ua