ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій

Особистісний розвиток
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сподіваємося, ви встигли прочитати всі детективи та трилери, які ми радили вам для осінніх вечорів. Тому що тепер ми ділимося з вами книжковою добіркою з зимовим вайбом. 

Якщо про святковий настрій ще немає й мови, тоді ми йдемо до вас! І не з пустими руками, а з добіркою книг, які подарують вам справжній зимовий настрій. Зберігайте, діліться з друзями та приємних вам читальних вечорів.

“Усе, що я хочу на Різдво” Венді Лоджіа

Бейлі Бріґґс не може дочекатися Різдва й сподівається, що цьогоріч їй вдасться здійснити найзаповітніше бажання - поцілуватися з коханим хлопцем під омелою. Неочікувано претендентів на серце дівчини з’являється одразу два.

ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Різдвяне бажання” Кортні Коул

Шлюб Ноель та Джона тріщить по швах. Та якось за два тижні до Різдва їхній пес тікає під час прогулянки. Вони знаходять його у літнього чоловіка, який робить парі дивну пропозицію - загадати бажання на старій сніговій кулі. Вони погоджуються на його дивне прохання, не усвідомлюючи, що їхні бажання змінять хід життя... можливо, назавжди.

ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій - фото №2

“Срібний снігопад” Лаура Вуд

Юна Фрейя Тревельян залишає рідне місто, бо мріє стати актрисою. Влаштувавшись на роботу асистенткою з гардероба в театральній трупі, дівчина пірнає у пригоди: чарівні зимові пейзажі Британії, руїни старовинного абатства, галасливі вечірки… Чи виправдаються її очікування?

ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій - фото №3

“Срібні ковзани” Мері Мейпс Додж

Ганс і Гретель мешкають у невеличкому селищі неподалік Амстердама. Хвороба батька, митарство матері й злигодні заступають дітям щасливе дитинство. Але вони не полишають мрії про перемогу на ковзанярських перегонах і здобуття головного призу - срібних ковзанів. Наполегливість, сила характеру й віра в добро допомагають їм досягти бажаного.

ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Твій милий Скрудж” Меґан Квінн

Нола розійшлася зі своїм хлопцем і повернулась у рідне містечко, де почала ремонт у батьківському домі. Вона намагається уникати святкової метушні, та головне для неї - уникати зустрічей із юнаком, який багато років тому розбив її серце. Одного дня Нола отримує лист від загадкового Скруджа, який, так само як і вона, ненавидить Різдво. Поступово дівчина починає закохуватися у незнайомця…

ТОП-5 книг, які подарують справжній зимовий настрій - фото №5

Також раніше ми ділилися 5 настільними книгами для жінки, яка мріє про щастя . Візьміть собі на замітку!

Фото: ksut.org