Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО)

Діти
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Оформлення класу до Нового року — це чудова традиція, яка додасть святкового настрою щоденній шкільній рутині. Попри те, що багато українських дітей навчаються дистанційно, у містах, де ситуація дозволяє навчання офлайн, учні, разом із вчителями та батьками, можуть зробити свої уроки яскравішими за допомогою новорічного декору.

Якщо ви шукаєте ідеї для оформлення класу до Нового року 2024, ми пропонуємо кілька простих і доступних варіантів. Їх легко втілити, а ще вони досить бюджетні. Такий новорічний декор може підняти настрій учням та зробити навчання цікавішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одним зі швидких і доступних способів є використання паперового декору. Дітки можуть навіть створити його власноруч на уроках трудового навчання. З паперу можна створити гірлянди, сніжинки, або навіть різноманітні малюнки для дверей чи дошки. Крім того, на вікна можна наклеїти кольорові наліпки та прикрасити їх імітацією снігу. Не забувайте про дощик, з якого можна спорудити навіть ялинку, якщо в класі немає місця для штучної.

Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №1
Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №2

Не варто забувати про ялинку. Її не обов'язково купувати. Можна використати гірлянди, дерево, гілки ялинки, папір та навіть створити ялинку з фотографії учнів класу.

Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №5
Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також можна прикрасити клас кольоровими кульками та гірляндами — це теж допоможе додати духу свята, навіть під час уроків. Важливо розміщувати кульки біля дошки, вікон та дверей. Також рекомендується додати святкові віночки.

Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №11
Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №12

І, звісно, не забувайте про маленькі деталі, які будуть створювати у класі перед Новим роком атмосферу затишку та казки. Це можуть бути шишки, свічки,  карамельні цукерки, гарні підставки, картонні коробки, обгорнуті як подарунки, стрічки та гілочки бавовни. Часто саме дрібні деталі створюють красу!

Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №15
Створюємо казку в школі! Стильні та красиві ідеї, як прикрасити клас на Новий рік 2024 (ФОТО) - фото №16
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як зробити новорічні прикраси з гілок ялини . Так-так, гарний декор до Нового року можна зробити своїми руками!