Круті та корисні подарунки на гендер паті існують! Ось вони

Діти
792
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Подарунки на гендер паті — це окрема та цікава тема, якій варто приділити окрему увагу. Адже потрібно вибрати не лише гарну, а й потрібну для майбутнього малюка річ. А це може бути складно, особливо якщо у вас ще немає своїх дітей.

Що дарують на гендер паті: круті ідеї

Чи потрібно дарувати подарунки на гендер паті? Звичайно ж так! Але тільки що вибрати? Редакція Хочу зібрала ідеї подарунків на гендер паті в одному матеріалі. Впевнені, що в цьому списку ви знайдете щось цікаве.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кокон для новонародженого

Дитяче гніздечко чи кокон для новонародженого — подарунок на гендер паті батькам та майбутньому малюкові. І, мабуть, найдорожчий пункт нашого списку. Але кокон вартий того, адже це ідеальне місце для сну, ігор та відпочинку новонародженої дитини. Крім того, можна підібрати модель кокона6 який буде рости разом з малюком від 0 до приблизно 7 місяців. А форма дитячого гніздечка імітує матку. Це дозволяє малюкові почуватися в безпеці.

Скляна пляшечка для годування

Скло, хоч і тендітніший, але водночас і якісніший матеріал для дитячої пляшечки. Спробуйте підібрати скляну пляшечку із термостійкого скла із шаром харчового силікону.

Пояс для вагітних

Круті та корисні подарунки на гендер паті існують! Ось вони - фото №1
Фото — Pinterest

Пояс безпеки для вагітних захистить малюка під час поїздок до ще до народження! Майбутня мама точно порадіє пристрою, який забезпечує утримання нижнього ременя автомобіля під животом вагітної. У разі удару завдяки такому поясу тиск поглинається стегнами, а чи не животом.

Сумка для підгузок

Хороший подарунок батькам на гендер паті – сумка для підгузків. У неї поміститься все, що може знадобитися батькам, коли вони знаходяться поза домом: від підгузків та серветок до кремів та пелюшок. Також у таких сумках може бути спеціальне термовідділення, в якому можна розмістити пляшечку для годування. А ще такий подарунок можна буде використовувати і після того, як малюк перестане носити підгузки, наприклад, як спортивну сумку.

Нічник

Круті та корисні подарунки на гендер паті існують! Ось вони - фото №2
Фото — Pinterest

Нічник – досить оригінальний подарунок на гендер паті. Якщо ви вирішите подарувати його, варто зупинити вибір на світильниках з м'яким світлом, які можна використовувати і як лампу для читання, і як точкове освітлення під час нічної годівлі.

Рушник з капюшоном

Рушник з капюшоном – гарний подарунок для майбутнього малюка. Вибирайте рушник з махри всередині і м'якого велюру зовні, адже натуральна бавовна - ідеальний матеріал для дитячої шкіри. А ось при виборі дизайну можна дати волю фантазії - яскраві кольори, вушка на маківці або щось ще оригінальніше.

Пледи та ковдри

Круті та корисні подарунки на гендер паті існують! Ось вони - фото №3
Фото — Pinterest

Пледів та ковдр ніколи не буває багато, адже залежно від температури за вікном можуть знадобитися як дуже теплі покривала, так і дуже легкі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагрудник

Нагрудник з кишенею – чудовий подарунок майбутнім мамам та татам, який буде незамінним під час першого прикорму.

Раніше ми ділилися ідеями для тих, хто хоче провести гендер паті. Можливо тут ви знайдете своє натхнення!