Що таке baby shower? Це вечірка, яка точно сподобається майбутнім батькам

Діти
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Baby shower (або бейбі шауер паті) — вечірка, на якій майбутні батьки разом із близькими святкують новину про те, що незабаром у сім'ї очікується поповнення. І, звичайно ж, такі вечірки мають свої правила.

Baby shower: все, що потрібно знати про вечірку на честь скорої появи малюка

Бейбі шауер - це подія, на якій можна офіційно відсвяткувати швидке народження дитини. А ще це можливість обмінятися порадами та досвідом, який може допомогти майбутнім батькам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли проводять бейбі шауер паті

Бейбі шауер можна проводити будь-коли, від зачаття до перших днів життя малюка. Але зазвичай майбутні батьки вважають за краще влаштовувати бейбі шауер паті на останньому триместрі вагітності.

А ось baby shower у перші дні життя малюка може стати не лише святом, а й способом розвантажити батьків – гості можуть посидіти з дитиною та дати батькам небагато часу для себе. У цьому випадку важливо переконатися, що молодим батькам не доведеться витрачати багато сил на підготовку до бейбі шауер паті та прибирання після неї.

Де провести бейбі шауер

Такі вечірки можна проводити будь-де. Але вибирати місце для бейбі шауер краще виходячи з практичності та особистих уподобань батьків. Адже комусь більше подобається зустрічати гостей удома, комусь на дачі, а комусь у закладі, де прибирання після вечірки точно ляже на плечі офіціантів, а не батьків.

Кого запрошують на baby shower?

Бейбі шауер паті, як і більшість дитячих свят, — це можливість зібрати разом сім'ю та друзів.

Запросити гостей на цю подію можна за допомогою розсилки в месенджерах або фізичних паперових запрошень — у цьому питанні все залежить від сил та бажання організаторів вечірки.

Як влаштувати бейбі шауер: важливі деталі

Для організації бейбі шауер паті важливо врахувати кілька важливих моментів:

  • тема події (або її відсутність). Якщо ви вирішите влаштувати тематичну вечірку, гостей варто попередити про це хоча б за два тижні, щоб у всіх була можливість підготуватися.

  • віш-лист - у нього варто зібрати побажання від майбутніх батьків. Це полегшить гостям вибір гарного і, що найголовніше, справді потрібного подарунка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, які подарунки можна підготувати для гендер паті . У нашому списку є і практичні, і приємні подарунки.