Сердечка у техніці квілінг на День Валентина — майстер-клас для дітей (ФОТО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Діти неабияк чекають День святого Валентина. Для них це свято наповнене таємниць і очікувань валентинок від друзів протилежної статі. З нагоди свята можна зробити стильну картину чи листівку в техніці квілінг. Раніше ми писали, як зробити зимову картину з гілок, а тепер покажемо, як можуть виглядати сердечка, викладені кольоровими стрічками.

Завдяки квілінгу можна створити різні композиції. Паперові смужки викладаються на картон, дощечку чи іншу основу для картини, або ж клеяться між собою, створюючи об'ємну поробку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сердечка у техніці квілінг на День Валентина — майстер-клас для дітей (ФОТО) - фото №1
Amelia WadaAmelia WadaEdit Perczeetsy.comPinterestPinterest

Запропонуйте дітям зробити сердечка до Дня Валентина. Намалюйте на основі серце, позначте візерунки та кольори. Викладаючи квілінгом малюнок, дитина розвиватиме дрібну моторику, уважність, охайність і творчість.

А ще вийде гарний подарунок на свято чи прикраса для дому. Серце можна викладати на основі такої ж форми і повісити на стіну. Також стильно будуть виглядати декілька сердець, розташовані одне біля одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сердечка у техніці квілінг на День Валентина — майстер-клас для дітей (ФОТО) - фото №7
inspireuplift.comJamsuda ShantaFashion WorldPinterestetsy.comA.QartPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали, як можна викласти у техніці квілінг першу літеру свого імені. Для вас — гарні ідеї незвичних картин, які діти залюбки зроблять своїми руками.

Головне фото: Fashion World