Об'ємна листівка для мами на 8 Березня — майстер-клас для дітей від 5 років (ФОТО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Листівки на 8 Березня у формі вазону
Фото: Посилання на аватар користувача GS Craft GS Craft

З нагоди 8 Березня пропонуємо вашим дітям доступний майстер-клас із виготовлення об'ємної листівки в формі вазона з квітами

Перший місяць весни асоціюється зі святом української жінки та Днем народження Тараса Шевченка. З нагоди 8 Березня публікуємо майстер-клас для дітей із виготовлення листівки для мами, сестри, бабусі чи вчительки.

У тренді — об'ємні листівки-трансформери, виготовлені власноруч. Із таким завданням легко впораються діти від 5 років. Старші можуть ускладнити роботу, зробивши її більшого розміру та з більшою кількістю квітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Необхідні матеріали:

  • Простий олівець, ножиці, лінійка

  • Двосторонній скотч

  • Кольоровий картон

  • Декоративний папір

  • Намистинки

  • Стрічки

Зігніть картон певного кольору навпіл і намалюйте горщик для вазону таким чином, аби його низ був на згині. Виріжте його і за допомогою двостороннього скотчу склейте бокові сторони, залишивши вільним “кишеньку”, куди садять квіти.

Майстер-клас із виготовлення листівки на 8 Березня, фото
Фото: Papelisimo.es

Тепер намалюйте на світлому картоні прямокутник, який легко зможе влізти у горщик. Коротшу сторону вирізаної фігури потрібно буде оздобити квітами. Отож, додайте до тієї частини невелике коло, яке потім не буде видно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Листівка на 8 Березня, фото
Фото: debbiedesigns.typepad.com
Листівка на 8 Березня у формі вазону, фото
Фото: thatssogemma.com
Листівки мамі на 8 Березня
Фото: thatssogemma.com

Виріжте фігуру, яка вийшла. На тій частині прямокутника, яка сховається у горщик, можна написати привітання. А зверху із кольорового паперу виріжте різні квіти і приклейте на двосторонній скотч.

Оздобте горщик, квіти і листочки додатковим декором за вашим смаком. Це можуть бути намистинки, стрази, блискітки, стрічки та паєтки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Листівки у формі вазонів із квітами на 8 Березня
Фото: Craft & Ideas

Раніше ми писали, як своїми руками зробити ляльку-мотанку з ниток. Для ваших дітей — майстер-клас із виготовлення сучасних українських оберегів.