Ліпимо великоднього зайчика: майстер-клас для дітей (ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зайчик у вінку з повітряного пластиліну, фото
Фото: Ideas for Creativity

Публікуємо майстер-клас із виготовлення великодневого зайчика із повітряного пластиліну

Покажіть своїм дітям, як легко зробити прикраси на Великдень із доступних матеріалів. Раніше ми писали, які картини може намалювати дитина з нагоди цього свята, а тепер розкажемо, як зліпити статуетку зайчика з писанкою.

Майже всі діти люблять ліпити із пластиліну. Аби не було бруду, і цей матеріал не танув, запропонуйте зробити великодневі прикраси із повітряного пластиліну. Він засихає, перетворюючи роботи на справжні статуетки. А ще його легко змити з рук і відчистити з меблів або текстилю.

Покажіть, як зробити великодневого зайчика. Для цього потрібні стеки, дощечка і багато кольорів повітряного пластиліну. Візьміть будь-який колір пластиліну і розкатайте його в овал. Це буде писанка. Прикрасьте її цяточками чи іншими візерунками.

Далі з білого чи сірого пластиліну поетапно зліпіть тулуб, лапки, хвіст і голову зайчика. За допомогою стек зробить необхідні заглиблення для очей і ротика. Оздобте його на свій смак: бантиком, платтячком чи шляпою.

Раніше ми писали, як зробити листівку на Великдень із об'ємним букетом. Для ваших дітей — добірка ідей та покрокова інструкція, як це легко створити своїми руками.