Чому жінкам подобаються молодші чоловіки? Ми знаємо принаймні 10 причин

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Чому дівчатам подобаються молодші хлопці? Це тренд чи нормальна тенденція? Насправді, у світі завжди було достатньо жінок, яким подобаються молодші чоловіки, і хлопців, яким подобаються дівчата старші за них. Редакція Хочу вирішила дізнатися чому так відбувається.

Стосунки між старшою жінкою і молодшим чоловіком — це нормально?

Згідно з дослідженнями , 81% жінок готові зустрічатися з хлопцями на 10 років молодшими за них, а майже 90% чоловіків зацікавлені у побаченні з жінками на 10 років старшими. Чому так відбувається?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тренерка з взаємин Ейлін Сантос говорить vice, що про стосунки з такою різницею у віці почали говорити частіше тому, що у світі зростає визнання всіх видів стосунків у принципі.

Вона підкреслює, що не йдеться про неповнолітніх, але здорові стосунки між дорослими потрібно нормалізувати.

Це не новина. Завжди були жінки, яких приваблювали молоді чоловіки, і молоді чоловіки, яких приваблювали старші жінки, але навколо їхніх стосунків також було багато табу,

— каже вона.

Чому дівчатам подобаються молодші хлопці: 10 причин

Чому жінкам подобаються молодші чоловіки? Ми знаємо принаймні 10 причин - фото №1

Складно систематизувати та порахувати причини, через які одна людина приваблює іншу, але можна постаратися. Наприклад, beyondages називає 10 причин, з яких дівчата можуть вибирати хлопців, які молодші за них.

  1. Жінки стають більш соціально активними з віком

Згідно з дослідженням , опублікованим Time, жінки більш сексуально активні у віці 40 років, ніж у 20 років. Щобільше, жінки середнього віку схильні мати більше сексуальних фантазій. Дослідники вважають, що сексуальне бажання збільшується у жінок, коли вони досягають кінця періоду пікової фертильності.

  1. Молодий чоловік – менше зобов'язань

У деяких випадках жінкам подобаються молодші чоловіки, тому що вони шукають когось, хто хоче випадкових стосунків, а не зобов'язань.

І тому може бути кілька причин. Наприклад, дівчина переживає розлучення. Можливо, вона не хоче повертатись до серйозних стосунків. У той час як чоловік-одноліток, можливо, захоче розсудитись, молодший хлопець може бути згоден на менш серйозні стосунки.

Чому жінкам подобаються молодші чоловіки? Ми знаємо принаймні 10 причин - фото №2
  1. Можливість спробувати щось нове

Побачення з молодим хлопцем може привнести в життя таку необхідну спонтанність. Звичайно ж, є чоловіки старшого віку, які можуть це забезпечити, але молоді люди зазвичай схильні йти на ризик, пробувати щось нове і досліджувати світ.

  1. Молоді чоловіки більш привабливі

Якщо жінка дбає про себе та підтримує фізичну форму, їй, швидше за все, потрібен партнер, який робить те саме. Це може пояснити, чому дівчата часто звертають увагу на хлопців молодших за себе — їх приваблюють чоловіки, які дбають про здоров'я та ведуть активний спосіб життя, а старші чоловіки не завжди приділяють цьому час.

  1. У жінок з'явилося більше можливостей зберігати молодість

Сьогоднішні жінки мають більше можливостей насолоджуватися життям після 40 років, а не присвячувати себе випічці та в'язанню. Ще один аргумент — у той час, як чоловіки протягом століть насолоджувалися романами з молодшими дівчатами, жінки традиційно були змушені шукати стосунків з однолітками. Нині цей соціальний тиск ослаб.

  1. Незалежність жінки

Раніше жінки більше залежали від чоловіка як годувальника. Сьогодні у дівчат з'явилося більше можливостей побудувати успішну кар'єру, що приносить задоволення, і стати фінансово незалежними. Це дозволило жінкам вибирати чоловіка, який їм подобається, а не того, хто зможе прогодувати сім'ю.

Чому жінкам подобаються молодші чоловіки? Ми знаємо принаймні 10 причин - фото №3
  1. Можливість контролювати ситуацію

У деяких випадках жінкам подобаються молоді чоловіки, бо їм подобається тримати в руках кермо влади. Або, можливо, навіть батіг.

Якщо жінка провела свої молоді роки в нещасливому шлюбі, де її принижували або змушували почуватися менш цінним партнером, побачення з молодшим чоловіком може принести їй зцілення, а також допомогти їй відновити впевненість у собі.

  1. Молодші хлопці рідше форсують події

Жінки в таких стосунках шукають веселощів та романтики, і їм не обов'язково потрібні будь-які умови. Зустрічаючись з молодшим чоловіком, вони можуть просто насолоджуватися стосунками, не турбуючись про зустріч з його батьками або планування спільного довгострокового майбутнього.

Звичайно, це не означає, що справи не можуть стати серйозними. Однак знайомство з молодшим хлопцем може дати жінці більше часу.

  1. Бажання стати "наставницею"

У більшості старших жінок за плечима набагато більше життєвого досвіду, ніж у молодших хлопців. Хтось знаходить можливість поділитись цим досвідом дуже сексуально привабливим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Жінка просто закохалася

Не все можна пояснити різницею у віці чи світовими тенденціями. Жінці може подобатися молодший хлопець просто тому, що вони люблять один одного і не думають про вікові відмінності.

Раніше ми назвали 5 причин не з'їжджатися із хлопцем . Важливо розуміти, що це просто інформація для роздумів, а не спроба відмовити пари від спільного проживання.