Як в кіно з щасливим фіналом: поради для тих, хто шукає справжнє кохання

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Як знайти справжнє кохання? Перш ніж вирушити на пошуки справжнього кохання, потрібно зробити деяку роботу над собою. Редакція ХОЧУ ділиться секретами, які допоможуть зустріти людину, з якою можна буде жити довго та щасливо.

8 секретів, які допоможуть знайти справжнє кохання

У пошуках справжнього кохання треба розуміти, що всьому свій час. І поки ви шукаєте, варто врахувати кілька речей, які можуть збільшити ваші шанси знайти свою людину, пише bonobology.com.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Попрощайтеся з минулим та працюйте над собою

Перший крок на шляху до справжнього кохання і починається з вас. Якщо у вас є багаж минулого, з яким ви все ще боретесь, попрацюйте над собою. Будь то важке розставання, сімейні проблеми, досвід, що травмує, — зверніться за допомогою і не дозволяйте минулому диктувати ваше майбутнє.

Для того, щоб зустріти справжнє кохання, потрібно спочатку стати хорошим партнером. Працюйте над собою, будуйте кар'єру та знайдіть хобі, яке буде до душі. Якщо ви станете найкращою версією себе, то почнете випромінювати впевненість і, можливо, навіть чарівніше виглядати.

Як в кіно з щасливим фіналом: поради для тих, хто шукає справжнє кохання - фото №1
  1. Відмовтеся від нереалістичних очікувань

Кохання всього вашого життя не зустрінеться з вами поглядами, коли зайде до кав'ярні, Що таке справжнє кохання в реальному житті? По-перше, в ній безумовно немає сцени возз'єднання під дощем, коли на задньому плані грає музика, поки ви цілуєтеся. У реальному житті наступного дня ви застудитесь.

На відміну від фільмів, перше спілкування з вашим ідеальним хлопцем може бути незручним, адже ви не знаєте, що сказати.

Намагайтеся не мати дуже конкретного типу хлопця, який ви шукаєте. Якщо здається, що ви можете порозумітися з кимось, попри те, що він "не ваш тип", - дайте йому шанс. У пошуках справжнього кохання не можна заздалегідь мати надто багато очікувань.

  1. Зрозумійте себе

Якщо ви не знаєте себе, ви не знаєте чого хочете від свого партнера. Якщо ви не знаєте себе, ви не зможете розповісти своєму партнерові про те, ким ви є. Зрештою ви можете створити хибний образ, який зачарує не ту людину.

  1. Не чекайте кохання, сидячи вдома

Можливо, хтось казав вам, що кохання прийде, коли його не шукають. Якби це було так, ви б зараз не питали Google про те, як знайти справжнє кохання.

Кохання – це не доларова купюра, яку ви знайдете на дорозі. Будьте оптимістичні, товариські, знайомтеся з новими людьми через друзів та знайомих.

Як в кіно з щасливим фіналом: поради для тих, хто шукає справжнє кохання - фото №2
  1. Удача любить сміливих

Ви колись дивилися хлопцю в очі, думали, що він милий, але ніколи не намагалися з ним поговорити? Коли ви шукаєте справжнє кохання, ви не можете упускати такі можливості. Хто знає, можливо ви знайшли того самого, але ніколи з ним не розмовляли!

Вам потрібно позбутися сором'язливості, якщо ви хочете зустріти справжнє кохання. Знайомтеся з новими людьми, можна навіть ходити на побачення з декількома хлопцями, аби зрозуміти, хто вам подобається та що вам підходить. Пам'ятайте, на шляху до справжнього кохання може бути кілька зупинок!

  1. Ходіть на події, на яких збираються люди зі схожими інтересами

Програми для знайомств – це чудово. Але там можна зустріти дуже багато хлопців і, зрештою, заплутатися. Тому спробуйте вирушити туди, де ви зустрінете людей з такими ж інтересами, як і ваші. Чи це театр, книжковий клуб чи уроки шиття (щодо останнього у нас є сумніви).

Як в кіно з щасливим фіналом: поради для тих, хто шукає справжнє кохання - фото №3
  1. Стосунки – це щось більше, ніж те, що відбувається у спальні

Успішні стосунки будуються на сумісності, довірі та спілкуванні. Без сумніву, секс — величезна частина будь-яких стосунків, але він не єдина їхня складова. Для справжнього кохання потрібна людина, з якою можна поговорити, посміятися та поділитися секретами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Будьте вірні тому, хто ви є

Не намагайтеся змінити свою особистість, щоб вона більше була схожа на хлопця, якого ви не готові відпустити. Якщо ви зміните свій спосіб життя заради того, хто вам подобається, ви створите ідеального компаньйона та фальшиву особистість, а не знайдете справжнього кохання.

Раніше ми відповідали на запитання "Чому хлопець не дарує подарунки?" На це може бути щонайменше 7 причин.