Ні обіцянок, ні подарунків, ні квітів: 7 причин, чому хлопець нічого не дарує

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Хлопець не дарує подарунки та квіти? У цій ситуації важливо спочатку зрозуміти, чому він не робить для дівчини нічого особливого. Причин, зізнаємося, може бути багато.

Чому хлопець не дарує подарунки та квіти?

Може, у вас не збігаються мови кохання чи хлопець просто не знає, що вам дарувати? Причин, повторимося, може бути багато. Експерти зі стосунків платформи Relationship Hero розповіли виданню aconsciousrethink  про можливі причини, з яких чоловік не дарує подарунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Ваші мови кохання не збігаються

Поняття мов кохання вперше розробив Гері Чепмен. Вони ставляться до того, як ми висловлюємо та отримуємо любов. У кожного є основна мова кохання, яка може не співпадати з мовою партнера.

Ні обіцянок, ні подарунків, ні квітів: 7 причин, чому хлопець нічого не дарує - фото №1

2. Він не знає, чого ви хочете

Чоловіки не вміють читати думки. Тож хлопець може гадки не мати, чого від нього хочуть. Щоб полегшити процес і йому, і собі, розкажіть про свої бажання (без емоцій та бурчання). Можна навіть дати список речей на вибір, щоб все одно залишався елемент несподіванки, і він не відчував, що його намагаються контролювати.

3. Він не відчуває в цьому необхідності

Ви надто в нього вкладаєтеся. Він настільки сповнений любов'ю та увагою, що не відчуває потреби вкладати у вас назад. Своїми діями ви показали, що він найважливіша людина у ваших стосунках. Простіше кажучи, ви його зіпсували.

Розбалувати когось легше, ніж знову повернутися до здорових стосунків. Але якщо ви розпочали внутрішню роботу над собою, відверта розмова з партнером може допомогти вам встановити межі та постояти за себе так, щоб ваш хлопець не відчув себе атакованим.

Ні обіцянок, ні подарунків, ні квітів: 7 причин, чому хлопець нічого не дарує - фото №2

4. Ви не бачите всього, що він робить

Можливо, ви дивилися дуже багато романтичних комедій, і тепер очікуєте від стосунків кінематографічних вчинків. В результаті ви не можете згадати, коли вам востаннє доводилося заправляти машину, але оскільки він ніколи не купує вам квіти, ви ігноруєте його турботливість. Можливо, він готує вам каву вранці, знаючи, скільки вам потрібно випити кофеїну в першу чергу. Але оскільки він не дарує, ви не цінуєте аромат свіжозвареної кави, який будить вас щоранку.

Намагайтеся зосередитися на дрібницях, які він для вас робить, наприклад, допомагає вам гладити, тому що він знає, що ви це ненавидите.

5. Він егоїстичний

Ви мало що можете зробити, якщо ваш хлопець за своєю суттю егоїстичний. Якщо ви не хочете примиритися з тим, що завжди будете на другому місці стосовно його потреб та бажань, вам доведеться піти, зберігши свою гідність. Навіть якби він міг дати вам те, що ви хочете, він цього не зробить, бо думає тільки про себе.

Ні обіцянок, ні подарунків, ні квітів: 7 причин, чому хлопець нічого не дарує - фото №3

6. Він втратив інтерес, але не хоче завдавати вам болю

Якийсь час тому він вирішив припинити стосунки, але не може змусити себе сказати про це, тому що не хоче завдати болю. Хоча він більше не зацікавлений у стосунках з вами, його все ще турбують ваші почуття. У разі треба поговорити з нею відкрито.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

7. Він зустрічається з кимось іншим

Ваш хлопець не робить для вас нічого особливого, тому що він зайнятий чимось особливим для когось іншого. У такому разі стосунки краще розірвати. Ви не заслуговуєте на таке звернення, якими б не були його виправдання.

Раніше ми розповідали, чому люди обирають партнерів, схожих на колишніх . Виявляється, цьому є наукові пояснення.