Ці питання відлякують хлопців: про що краще його не запитувати

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Існують питання, які відлякують будь-якого хлопця, навіть якщо йому дуже подобається дівчина. Їх слід уникати. Це — тривожні дзвіночки, які показують, що дівчина ревнива чи надто любить все (і всіх) контролювати. Тож які питання не можна ставити хлопцеві? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

8 питань, які відлякують хлопців

Тренерка зі стосунків  Емі Норс у своїй колонці для lovelearnings.com перерахувала вісім основних питань, які не варто ставити ні хлопцям, яких ви ледве знаєте, ні молодим людям, з якими ви тільки почали зустрічатися чи полягаєте у стосунках.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Я красивіша (підставте будь-яке ім'я)?

Не слід порівнювати себе з іншими. Також не слід просити про це свого хлопця. Таке питання ставить його в дивне становище. Він уже вирішив бути разом із вами, ви знаєте, що подобаєтеся йому. Цього достатньо.

Таке питання пахне розпачом і низькою самооцінкою. Будь-який хлопець, з яким варто мати справу, скаже, що ви красивіший за будь-яку супермодель, але розумний хлопець також побачить у цьому питанні те, що він являє собою — невпевненість у собі,

– пояснює Норс.

2. Ти все ще любив би мене, якби. . . ?

Задавати гіпотетичні питання – це означає напрошуватися на катастрофу. Зосередьтеся на тому, що реально і прямо перед носом. Адже не так важливо, що він дасть відповідь. Він може сказати, що все одно любив би, навіть якби ви важили 500 кілограмів, були серійною вбивцею або вкрали його особистість.

Але відповідь не змусить вас почуватися краще. Все, що ви зробили, це показали свою невпевненість і посіяли сумніви у його голові. Натомість запитайте себе, чому ви турбуєтеся про ці речі. Ви можете бути здивовані відповіддю,

- додає тренерка зі стосунків.

Ці питання відлякують хлопців: про що краще його не запитувати - фото №1

3. Чому ти мені не подзвонив?

Отже, у вас було кілька добрих побачень, і він сказав, що подзвонить, але цього не сталося. Ви не пишіть йому кілька днів, а потім тиждень. Зрештою, не можете більше терпіти і відправляєте повідомлення: "Чому ти мені не подзвонив?".

Але для нього це виглядає так: "ЧОМУ ТИ МЕНІ НЕ ДЗВОНИВ!?".

Навіть якщо ви не мали на увазі нічого подібного, повідомлення може здатися досить обвинувальним. І його достатньо відлякати хлопця.

4. Скільки дівчат у тебе було до мене?

Це не обов'язково заборонене питання. Це нормально, коли пари розповідають про свою сексуальну історію. Це може бути навіть веселий та сексуальний спосіб познайомитись один з одним. Але ви повинні переконатися, що це те, що ви хочете знати.

Світ багатьох жінок, яких я знаю, вражений, коли хлопець розповів, що займався сексом із значно більшою кількістю жінок, ніж вони думали, або зі значно меншою кількістю. Подумайте, як би ви відчули, якби довідалися, що до вас він був лише з однією людиною. Чи що, якщо він скаже, що був із сотнею жінок?

- радить Норс.

Якщо будь-яка з цих ідей вас лякає, можливо, утримайтеся від цього питання. Крім того, переконайтеся, що ви готові відповісти на це запитання, якщо воно його поставить.

5. Чи віриш ти у споріднених душ?

Справжнє кохання, споріднені душі та доля для різних людей означають різні речі. Його відповідь на це питання говорить більше про його особистий світогляд, ніж про його почуття до вас. Якщо у вас двох різні уявлення про те, що таке кохання. Що дійсно важливо, так це те, чи ви щасливі разом. Чи хочете ви того ж самого і чи відчуваєте себе в безпеці у своїх стосунках? Якщо так, то не турбуйтеся про споріднені душі. Якщо ні, то це не питання, яке вам потрібно ставити.

Ці питання відлякують хлопців: про що краще його не запитувати - фото №2

6. Ти дивишся порно?

Це ще одне питання, про яке вам слід подумати, перш ніж питати. Якщо він скаже "так", ви засмутитеся? Якщо це дійсно важливо для вас, ви повинні запитати його. Однак для деяких речей тактика "не питай, не кажи", як і раніше, залишається кращою політикою.

7. До чого ведуть наші стосунки?

Класичне питання, на яке немає гарної відповіді. Якщо ви починаєте зустрічатися, то цієї теми взагалі слід уникати. Просто зосередьтеся на тому, щоб дізнатись хлопця ближче і подивитися, чи стане він тим, з ким ви хочете проводити більше часу в майбутньому.

Якщо ви вже якийсь час разом, і він погано з вами звертається, сядьте та поговоріть. Чітко визначте, чого ви шукаєте у стосунках. Слухайте, що він каже.

Проблема з "до чого це веде" в тому, що питання передбачає кінцеву мету - шлюб, діти чи собака. Навіть якщо ви це не маєте на увазі, саме це він подумає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

8. Хто вона?

Якщо ви тільки починаєте зустрічатися з кимось, не питайте надто глибоко про інших жінок у його житті. Справа не в тому, що ви не маєте права знати, чи він зустрічається з іншими людьми. Якщо ви відчуваєте невпевненість у статусі стосунків, або розберіться з цим самостійно, або, якщо ви думаєте, що дійшло до точки, поговоріть з хлопцем.

Раніше ми публікували поради для тих, хто шукає справжнього кохання. І відразу невеликий спойлер: зустріти ідеальну пару без роботи над собою навряд чи вдасться.