Двічі в одну річку не ввійдеш, але хочеться: як знову сподобатися хлопцю

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таке трапляється — дівчина подобалася хлопцеві, він виявляв знаки уваги, але в якийсь момент отримав відмову. А потім — раз і дівчина розуміє, що втратила чудову людину, з якою можна було будувати стосунки і починає ламати голову над тим, як повернути хлопця, якого відкинула. Редакція Хочу спробує відповісти на це запитання.

Як знову сподобатися хлопцеві: дієві способи

Як заново зацікавити чоловіка, з яким чомусь не склалося одразу? На це питання виданню bonobology.com відповіла експертка з відносин Пріті Кхаре .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Покажіть, що ви цінуєте його

Як знову зацікавити хлопця? Покажіть, що він важливий для вас. Приті Кхаре наголосила, що складно зацікавити хлопця, ігноруючи його. Але тут слід бути обережнішим — хоча ви маєте цінувати його за те, що він робить, не ставте його на п'єдестал.

Станьте людиною, в яку захочеться закохатися

Тим, хто думає про те, як знову зацікавити чоловіка, Пріті радить сконцентруватися на турботі про себе. Популярна культура часто говорить про "тіло помсти" або про "сукню помсти". І це так — вам потрібно добре виглядати і добре почуватися. Але це потрібно саме для вас, а не для того, чийого повернення ви прагнете.

Оновіть свої соцмережі

Соціальні мережі впливають на відносини у різний спосіб. Цей крок підійде тим, чий об'єкт інтересу активний у соціальних мережах. Якщо ви не можете бути поруч із кимось фізично, створіть близькість віртуально. Ви можете швидко зацікавити його за допомогою текстових повідомлень або публікацій у соціальних мережах, якщо все зробите правильно.

Але тут також треба діяти обережно. Якщо ви нещодавно розлучилися, зачекайте тиждень або близько того, перш ніж публікувати які-небудь фотографії, щоб не виглядати таким, що відчайдушно потребує уваги.

Не ігноруйте його

Якщо пошукати відповідь на запитання "Як повернути хлопця, якому відмовила" у фільмах, то може здатись, що можна знову зацікавити його, ввімкнувши ігнор.

Це може спрацювати, якщо у вашого хлопця небезпечний стиль уподобання, але це може мати неприємні наслідки, якщо у нього уникає стиль уподобання. Крім того, це може вплинути на вас, оскільки ваші емоційні потреби можуть відрізнятися від тих, які він може забезпечити,

— наголосила Пріті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не грайте в ігри

Якщо ви не знаєте, як зацікавити хлопця, якщо він охолонув, Пріті попередила, що хоча ігри в гарячо-холодно досить популярні, вони не завжди працюють. А якщо й спрацюють, то лише на короткий час.

Раніше ми писали про 8 правил, які допоможуть знайти свою людину . Експерти вважають, що це цілком посильне завдання, якщо докласти зусиль.