І жити довго і щасливо: 8 правил, які допоможуть знайти свою людину

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як знайти людину для життя? Ідеального партнера, з яким можна жити довго та щасливо можна шукати дуже довго. Щоб полегшити пошуки можна використовувати поради експертів у стосунках та психології. Їх ми зібрали у нашому матеріалі.

Як вибрати партнера для життя і не помилитися

Видання today.com поговорило з експерткою зі стосунків і професоркою соціології Пеппер Шварц , дейтинг-експерткою Беллою Ганді та психотерапевткою Тіною Тессіною і дізналося, як обрати людину для життя і не помилитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підхід "Ти знайдеш кохання, навіть коли не шукаєш" може бути неправильним

Зустріти кохання, сидячи вдома на дивані можливо, але малоймовірно.

Це все одно що сказати: "Ви знайдете роботу, коли найменше її шукаєте". Здебільшого люди, які чекають на роботу, є безробітними. Для мене це просто виправдання того, що я боюся піти та докласти зусиль. Так, таке трапляється, але ні, це не дуже хороша стратегія,

- каже Пеппер Шварц.

Шварц згодна з основною думкою цього висловлювання: "Не впадайте у відчай". Але радить таки докласти зусиль, щоб знайти когось.

І жити довго і щасливо: 8 правил, які допоможуть знайти свою людину - фото №1
Фото — Pinterest

Ідіть туди, де людям подобається те саме, що й вам

Шварц радить ходити на зустрічі танцювального клубу (якщо ви любите танцювати) або знайти інше заняття до душі, яким займаються у групі. Як мінімум, ви робитимете те, що вам подобається, а в кращому разі — зустрінете однодумця.

Також варто звернути увагу на онлайн-знайомства — на цих сайтах є шанс когось, хто також, як і ви думає про те, як знайти партнера для життя.

Відкладіть телефон

Хороші чоловіки і жінки є всюди — якщо придивитися, впевнена Бела Ганді. Вона вражена, що люди часто скаржаться, що ні з ким не зустрічаються, але потім виходять на вулиці та не відводять погляду від телефонів.

Подивіться в очі милому незнайомцю на три секунди і посміхніться - це запрошення для нього підійти і поговорити з вами,

— радить вона.

Не шукайте романтики, шукайте партнерства

Романтика призначена для побачень, і іноді у шлюбі це весело, але саме партнерство допоможе пережити важкі часи у майбутньому, каже Тіна Тессіна.

Шукайте людину, яка любить взаємні поступки, яка цікавиться вашою думкою і враховує її, яку теж хвилює те, чого ви хочете,

- каже психотерапевтка.

І жити довго і щасливо: 8 правил, які допоможуть знайти свою людину - фото №2
Фото — Pinterest

Щасливі люди приваблюють інших людей

Можливо, найбільша проблема в тому, що ви не можете знайти кохання, полягає в тому, що ви погано почуваєтеся. Любіть себе та своє життя — справді працюйте над цим, наголошує Шварц. Ви повинні бути тією людиною, з якою хочете зустрітися.

Якщо ви не щаслива, позитивна і впевнена в собі людина, ви скорочуєте свої шанси опинитися в потрібному місці для потрібної людини,

- пояснює вона.

Сходіть до терапевта, щоб дізнатися, чому у вас депресія; найміть тренера, якщо ви не займалися спортом, і відвідайте дієтолога, щоб почати правильно харчуватися.

Миттєвий сексуальний потяг часто згасає

Більшість доброго кохання горить повільно — для її розвитку потрібен час, вважає Ганді. Вона зазначає, що потяг важливий, але вам не обов'язково відчувати його відразу, оскільки ця миттєва іскра більше пов'язана з пожадливістю, ніж з реальними стосунками.

І жити довго і щасливо: 8 правил, які допоможуть знайти свою людину - фото №3
Фото — Pinterest

Зрозумійте, чого ви хочете

Вам потрібний особистий простір? Чи важливо постійно знати, що відбувається у партнера? Потрібно розібратися з цим до того, як ви зустрінете людину. Тессіна пояснює, що потрібно його знати та вміти передати свої бажання своєму майбутньому партнеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перестаньте тужити за тим, хто недоступний

Дайте собі зрозуміти, що триматися за того, хто вам не цікавий або якого немає поряд, шкідливо і рухайтеся далі.

Ви повинні сприймати це як велику темну чорну яму, з якої вам потрібно вибратися, інакше ви будете поховані в ній,

– радить Шварц.

Раніше ми назвали 10 речей , про які варто дізнатися перед тим, як поринути з головою в роман із одруженим. Ці істини психолога допоможуть визначитися, чи потрібно вам будувати такі стосунки.