9 причин, чому ніколи не варто зустрічатися з жадібним чоловіком

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

З усіх якостей, якими може мати чоловік, жадібність повинна посідати перше місце у списку речей, яких слід уникати. Це основна причина багатьох інших негативних якостей, тому якщо ви помітите це на побаченні, будьте готові ввічливо, але твердо попрощатися. Але як зрозуміти, що чоловік жадібний? Про це ми розповімо у матеріалі ХОЧУ.

Як розпізнати жадібного чоловіка: 9 ознак

Видання aconsciousrethink.com розповіло про те, як дізнатися чи жадібний чоловік і назвала 9 причин, з яких з такими хлопцями краще не будувати стосунки. Це і егоїзм, і духовна незрілість і багато інших негативних якостей, які йдуть пліч-о-пліч з жадібністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Егоїзм та бажання отримати вигоду

Жадібність, швидше за все, сформувалася в ранньому дитинстві, через відсутність любові та піклування батька. У пізнішому віці наслідком такого виховання є почуття нестачі всього. З погляду жадібної людини, світ сповнений дефіциту, і він поставить свою потребу в багатстві, щастя та задоволенні вище потреб усіх інших.

Цей життєвий егоїзм поширюватиметься попри всі його відносини – романтичні, дружні чи робочі. Він завжди шукатиме способи, якими він міг би отримати зиск від присутності іншої людини в її житті.

9 причин, почему никогда не стоит встречаться с жадным мужчиной - фото №1

Він хоче отримати максимальне задоволення навіть за рахунок сім'ї чи коханої

Як визначити жадібного чоловіка? Оскільки жадібність виникає з почуття нестачі – точніше, страху нестачі – людина, яку вона рухає, намагатиметься збільшити задоволення від життя, навіть якщо це відбуватиметься за рахунок сім'ї чи партнерів.

Він буде очікувати, що ви задовольните всі його потреби

Ознаки жадібного чоловіка — впевненість у тому, що інші люди підуть на жертви, щоб задовольнити його конкретні потреби, і тверде переконання, що це нормально. По суті, він не цінує ваш час, енергію та задоволення так само, як свій.

Жадібний чоловік визнає цілком нормальним, що ви кидаєте свої справи, коли він хоче провести з вами час. Він із набагато більшою ймовірністю повірить у стереотипні гендерні ролі в сім'ї (тобто він захоче, щоб ви готували та прибирали). І коли справа стосується спальні, він поставить своє задоволення вище за ваше.

9 причин, почему никогда не стоит встречаться с жадным мужчиной - фото №2

Він не цінуватиме жінку, яка поруч із ним

Хоч би як ви намагалися зробити все, що він від вас чекає, він не оцінить по-справжньому ні ваші зусилля, ні вас як особистість. Пам'ятайте, його жадібність ґрунтується на переконанні, що в його житті не вистачає чогось важливого, і поки що зберігається таке ставлення, він не зможе побачити величезну цінність всього, що в нього вже є.

Він не буде ділитися

Як зрозуміти – жадібний чоловік чи ні? Жадібна людина завжди прагне мати більше і вона не надто прагне віддати щось із цього. Яким би прийнятним це не було на ранніх етапах знайомства в сучасному світі, зазвичай вважається, що об'єднання ресурсів сприяє успішним та довгостроковим відносинам.

Він з більшою ймовірністю обдурить

Хоча такий хлопець може дуже насолоджуватися всіма перевагами, які приносять стосунки, це не завадить йому думати щось і хтось може бути "кращим". І оскільки він ставить свої власні потреби вище за чиїсь ще, він готовий ризикнути тим, що в нього вже є. І стосунки тут – не виняток.

9 причин, почему никогда не стоит встречаться с жадным мужчиной - фото №3

Він робить великі жести, але не звертає уваги на дрібниці

Можливо, це трохи дивно, але жадібний чоловік буде радий час від часу робити великі жести кохання та прихильності. І робити це він буде майже напевно заради власної вигоди - або для того, щоб ви були досить щасливі, щоб залишатися поряд з ним, або тому, що він може насолоджуватися увагою, яку приваблює такий жест.

При цьому жадібний чоловік не усвідомлює важливості дрібниць, адже вони не приносять йому прямої користі.

Жадібність показує емоційну та духовну незрілість

Оскільки в його особистості домінує жадібність та всі супутні їй емоції, решта емоційного розуму чоловіка, ймовірно, дещо незріла.

Це виявиться в емоційному інтелекті нижче за середній, але це також можна побачити і в рівні духовної незрілості. Він буде менш відкритий для глибоких розмов і складних моральних питань, віддаючи перевагу спрощеному, іноді жорстокому погляду на життя і навколишній світ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Невпевненість у стосунках

Жадібний чоловік живе з тягарем невпевненості, що навис над ним, і це легко переноситься з фінансових питань на особисті. Це призводить до тривожної та владної поведінки, викликаної його параною і відсутністю довіри. До них може належати стеження за вашим телефоном та обліковими записами в соціальних мережах, отримання оновлень про те, що ви робите практично в режимі реального часу, і навіть звинувачення у невірності з вашого боку.

Раніше ми назвали 4 ознаки, які вказують, що стосунки погано впливають на жінку. Як виявилось, проблеми в особистому житті позначаються і на здоров'ї.