Чоловіча думка: ось в яких дівчат закохуються хлопці

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яким би любителем флірту хлопець не був, рано чи пізно він все-таки вирішить розсудитись і віддати перевагу (руку та серце в комплекті) одній дівчині. Як це відбувається? Яких жінок закохуються чоловіки? Відповідь дізналася редакція Хочу.

Яких жінок закохуються чоловіки? Відповідає тренер зі стосунків

Тренер зі стосунків  Вілл Тіттерінтон у своїй колонці для relationup  розповів про те, в яких жінок закохуються чоловіки.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фізичний потяг

Хоч би як людина намагалася це заперечувати, первісна симпатія завжди заснована на фізичному потягу.

І повірте мені – кожен чоловік має тип. Якщо ви йому не подобаєтеся з того моменту, як він вперше вас побачить, це, мабуть, не зміниться,

— попередив Вілл.

Схожі інтереси та цілі

Звичайно, чоловік і жінка не обов'язково повинні розділяти всі хобі та інтереси одне одного. Але важливо, щоб у вас двох були схожі інтереси та цілі. Якщо й не схожі, то принаймні не повинні бути надто суперечливими, інакше це може миттєво відлякати.

Радість та позитив

Чоловіків тягне до позитивних жінок. Чим оптимістичніша дівчина, тим з великим ентузіазмом хлопець буде поряд з нею. Чоловікам подобаються дівчата, котрі люблять себе. Адже що більше людина любить себе, то частіше дивиться життя з позитивом.

Відданість

Віддана жінка може миттєво закохати чоловіка. Твердження про те, що чоловікам подобається грати, - це свого роду міф. Популярна теорія говорить, що хлопці - це плейбої, які постійно "полюють". Якоюсь мірою, за словами Вілла, вона вірна — більшість чоловіків сподіваються якось розсудитись, але їм потрібно переконатися, що перед ним та єдина, перш ніж вони візьмуть на себе зобов'язання.

Але справа в тому, що якщо жінка не виявить прихильності до чоловіка, він, ймовірно, не виявить її першим.

Емоційна підтримка

У це може бути важко повірити, але чоловіки, як і жінки, мають уразливі місця. У них є турботи та страхи, бувають як добрі, так і погані дні. Чоловік хоче, щоб жінка була його тилом - людиною, якій він може відкритися і бути самим собою.

Глибокий емоційний зв'язок

Це безперечно правда, що емоційні зв'язки неможливо підробити. Ви або спілкуєтесь з кимось на глибшому рівні, або ні.

Повага

Повага - це базова риса особистості, яку всі чоловіки хочуть бачити у стосунках. Вони поважатимуть жінку, але їм потрібно, щоб їх поважали у відповідь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, буває, що в запалі суперечки кажуть речі, які ми насправді не маємо на увазі, але важливо навіть у таких ситуаціях зберігати контроль та повагу.

Раніше ми розповідали, як мотивувати чоловіка заробляти більше. Для цього достатньо виконати п'ять кроків.