Чому він йде? Ось 5 причин, через які чоловіки відмовляються від стосунків

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чому чоловіки йдуть навіть від коханих жінок? Причин для розставання може бути дуже багато — від особистих проблем до проблем у стосунках.

Чому чоловіки уникають жінок: 5 причин

Часто хочеться знати, що спричинило розлучення. І так само часто ці причини можуть не залежати від жінки, яку покинули. Адже для припинення стосунків у чоловіків можуть бути свої особисті проблеми та причини, пише citymagazine.si . Видання назвало п'ять із них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Страх зобов'язань

Однією з найпоширеніших причин є страх перед зобов'язаннями. Вони можуть відчувати, що втрачають незалежність та свободу у серйозних відносинах. Чоловікам, які мали в минулому негативний досвід, перспектива нових стосунків може здаватися лякаючою.

Емоційна недоступність

Емоційна недоступність — ще одна причина, через яку чоловіки припиняють стосунки. Так буває — існують люди, які не хочуть чи просто не можуть емоційно відкритися та встановити з кимось глибокий зв'язок. Вони можуть боятися здаватися вразливими настільки, що їм легше відмовитися від стосунків.

Відмінності у цінностях чи способі життя

Різні життєві цінності та спосіб життя можуть стати яблуком розбрату та причиною суперечок та розриву стосунків. Адже постійна напруга через те, що партнерка надто відрізняється від його ідеалів, може ускладнити розвиток стосунків.

Нереалістичні очікування

Нереалістичні очікування також можуть бути причиною того, чому хлопці йдуть. На ранніх стадіях відносин можна легко піддатися закоханості та хвилюванню. Однак у деяких чоловіків можуть бути нереалістичні очікування щодо того, якими мають бути стосунки. Можливо, вони шукають ідеального партнера, який зможе здійснити всі їхні романтичні мрії, але коли проходить перша чарівність і дівчина стає справжнішою, вони можуть відчувати розчарування.

Особисті проблеми чи минуле

Зрештою, особисті проблеми чи багаж минулих стосунків та досвіду можуть призвести до того, що чоловік "зникне" на ранніх етапах знайомства. Проблеми з довірою, емоційні шрами або невирішена травма можуть перешкодити йому повністю вкластися в нові відносини, змушуючи його усунути без жодних пояснень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі ці причини важливо пам'ятати та знати для того, щоб розуміти, що причина розлучення не завжди в тому, кого покинули. Буває й так, що проблема в тій людині, яка пішла.

Раніше ми розповідали, як розірвати емоційну прив'язку . Не варто зберігати почуття до тих, хто пішов від вас.