Це зведе його з розуму: 6 жіночих жестів, які обожнюють чоловіки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пара цілується фото
Фото: unsplash.com

Часто невербальні сигнали говорять набагато більше, ніж здається на перший погляд

Жести та невимушені рухи часом можуть вплинути на людину більше, ніж слова. Тож, сьогодні Хочу! розповідає про жести, які зведуть чоловіка з розуму.

Як звести чоловіка з розуму: 6 жестів, які в цьому допоможуть

Спокуса — справа тонка і діяти тут потрібно обережно. Ще краще — продумати стратегію заздалегідь. Видання coffeewithmilk.com.ua поділилося 6 жестами, які допоможуть жінці звести чоловіка з розуму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потягування кішки

Природність та безпосередність солодких потягувань розчулює. Але в цьому випадку важливо обрати правильний момент і не робити цього спеціально. Чоловіки просто тануть від цього руху, адже жінки виглядають дуже мило та беззахисно.

Жінка поправляє одяг чоловіка

Чоловіки дійсно тануть, коли жінки ненав'язливо та з коханням поправляють їм краватку або комір сорочки. Але не варто смикати чоловіка, як неслухняного першокласника (насправді, смикати взагалі нікого не варто).

Озирнутися на прощання

Якщо ваші стосунки тільки починаються, цей жест справді може звести його з розуму. Хоча, в більш довгих стосунках це теж працює. Тож, чоловікам дуже подобається, коли після довгих прощань, жінки наостанок обертаються і дивляться їм прямо в очі.

Зухвалість

Жінкам не варто боятися бути зухвалими і стримуватися. Щирі емоції в розумних межах — це справді зачаровує.

Легкі погладжування

Чоловікам подобається, коли жінки під час розмови невимушено торкаються себе або ж якогось предмета. Це спокусливо! Але, важливо, щоб ці легкі погладжування виглядали невимушено, а не як нервові смикання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотики до волосся

Чоловікам подобається, коли жінки торкаються їх волосся. Це здається їм дуже милим та водночас спокусливим жестом. Дотики жінок до власного волосся діють на чоловіків так само.

Раніше ми розповідали про 8 речей , які чоловіки шукають у жінках підсвідомо.Деякі пункти можуть вас здивувати.