8 речей, які чоловіки підсвідомо шукають у жінках

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

гарна дівчина білявка фото
Фото: unsplash.com

Колір волосся та очей — не головне при виборі жінки, з якою хочеться бути разом

Виявляється, існує 8 речей, які чоловіки підсвідомо шукають в жінці. Саме за ними вони визначають, наскільки жінка приваблива.

Що приваблює чоловіків у жінках: 8 речей

Так працює підсвідомість — самі того не розуміючи, люди вважають когось привабливим, а когось — ні, навіть якщо перед ними визнана красуня. Як це працює пояснило видання mamabag.com.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співвідношення між талією та стегнами

Згідно статті в журналі «Особистість та соціальна психологія» велика частина чоловіків вважає виразні стегна привабливими. Тим більш, ще за часів печерних людей жінки з широкими розкішними стегнами вважалися привабливими, бо в теорії могли легше виносити дітей.

Симетричність

Не тільки чоловіки, а й жінки підсвідомо шукають в інших симетрію. Адже прийнято вважати, що саме симетричні риси — ознака гарних генів та краси.

Довге волосся

В 2004 році видання Human Nature провело опитування, результати якого показали, що чоловікам більше подобаються жінки з довгим волоссям. А ось його колір значення не має.

Червоний колір

Не дарма червона помада — один з атрибутів сексуальності. Вчені кажуть, що саме цей колір приваблює всіх представників виду homo sapiens.

Соковиті губи

Привабливість визначається не тільки за кольором губ, а й за їх соковитістю. Згідно з дослідженнями Манчестерського університету, чоловіки часто дивляться саме на губи жінки і їм подобаються більш пухкі вуста.

Запах

Чоловікам дуже важливо відчувати запах жінки. Десь на рівні підсвідомості чоловіки відчувають запах феромонів, який йде від жінки. І найпривабливішими для них є ті, хто, на їх думку, приємно пахне.

Очі

Представники чоловічої статі віддають перевагу жінкам з великими, яскравими очима, оскільки це асоціюється зі здоров'ям і молодістю. Колір очей не має тут значення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Голос

Але значення має не тільки вигляд та запах, а й те, як звучить жінка. Згідно з дослідженнями, опублікованими у журналі Smithsonian Magazine, чоловікам подобаються жінки з високим приємним голосом.

Раніше ми писали про 4 якості , які чоловік шукає в ідеальній жінці. Вони дещо суперечать одна одній.