Про що поговорити з хлопцем? Ділимося темами, які допоможуть підтримати діалог

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хлопець та дівчина розмовляють фото
Фото: unsplash.com

Як розпочати спілкування з хлопцем, знайти спільні теми та не зайти в розмові в глухий кут — ми знаємо відповідь

Про що поговорити з хлопцем? Це питання досі турбує багатьох дівчат, адже хочеться бути цікавою співрозмовницею і справити гарне враження. Хочу! ділиться порадами, які допоможуть підтримати розмову та запам'ятатися.

Про що поговорити з хлопцем: цікаві ідеї та заборонені теми

Живого спілкування часто буває недостатньо, хоча, здавалося б, поговорити з кимось можна не виходячи з дому. Саме тому варто знати кілька способів, які допоможуть знайти спільні теми та продовжити знайомство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про що поговорити з хлопцем за листуванням

Соціальні мережі та сайти знайомств — ледь не найпопулярніші місця для нових зустрічей та знайомств. Але про що говорити з людиною, яку ви тільки зустріли в мережі? ми пропонуємо кілька тем:

  • поговоріть з хлопцем про нього — звідки він, чим займається та цікавиться, що любить;

  • запитайте, як пройшов день — це питання можна взагалі ставити регулярно, так ви продемонструєте свою зацікавленість та увагу до нього;

  • якщо ваші стосунки вже можна назвати приятельськими, спитайте в хлопця його думку про ситуацію, яка відбувається з вами;

  • якщо у вас є спільні знайомі — поговоріть про них.

В розмові головне природність, тож не варто нав'язувати теми, які не подобаються співрозмовнику. Спробуйте поговорити про щось нейтральне: кіно, музику, комп'ютерні ігри, спорт.

Під час розмови намагайтеся не ігнорувати питання і уникати довгих пауз. А якщо ви зрозумієте, що хлопець вам не подобається, варто сказати про це прямо, а не натякати. 

Про що поговорити з хлопцем при особистій зустрічі

Отже, вас запросили на побачення і ви, певно, хвилюєтеся. Стати впевненіше допоможе підготовка. І мова зараз не тільки про макіяж та одяг, а й про заздалегідь продумані теми для розмов.

Головне правило — не варто обирати теми, які вам не близькі, або ж говорити про те, що зовсім не цікавить хлопця. Спробуйте поговорити про:

  • погоду — це універсальна тема, яка допоможе розпочати діалог,

  • робота або навчання — ця тема допоможе краще дізнатися один одного,

  • хоббі — від робочих справ переходьте до справ улюблених, які допомагають кажному з вас знайти ресурс та відпочити,

  • кіно та література — це не тільки гарні теми для знайомства, а й непогана "вудочка" для майбутніх побачень в кінозалі,

  • стосунки — це досить делікатна тема для розмов, але не варто про неї забувати. Тільки обережно — не варто при першій зустрічі (і при наступних теж, якщо чесно) вимагати від хлопця резюме його колишніх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про що не варто говорити з хлопцем

В цьому питанні все залежить від хлопця, з яким ви ведете діалог. Але, все ж таки, існують теми, які не варто підіймати взагалі. Це гроші, недоліки, колишні та невдачі в будь-якій сфері.

Раніше ми розповідали про 6 речей, які дратують хлопців в жінках . Уникайте і цих помилок в розмові.