Хлопцям це не подобається: 6 речей, які дратують в жінках

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

чоловік кричить на себе в дзеркало фото
Фото: unsplash.com

Існують патерни поведінки, які здаються жінкам милими, а чоловікам, навпаки, дуже неприємними

Помилки треба пробачати. Але є і такі, які важко просто відпустити, адже вони дратують. Такі речі, звичайно (або на жаль), трапляються і у стосунках. Щоб їм запобігти, редакція Хочу! склала список речей, які дуже дратують чоловіків.

Які речі в дівчатах бісять хлопців: список помилок

Поведінка навіть найгарнішої жінки (та і чоловіка також, але сьогодні не про них) може відштовхнути. Ми склали список поширених помилок, які роблять жінки у стосунках, які дуже дратують чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Характер амазонки

Насправді, амазонка — це ще досить легка характеристика для жінки, яка завжди знає, як краще, впевнена, що розуміється у всьому та постійно тикає партнера носом в кожну помилку, наче він цуценя, яке зробило калюжу на килим.

В такі моменти "істини" чоловік відчуває себе непотрібним, тупим та ні на що не здатним. І це, звичайно ж, дратує.

Матуся

Ви б хотіли будувати стосунки зі своїм татом? Погодьтеся, це звучить досить нездорово. Чоловіків (здорових психологічно) відштовхують жінки, які, наче рідна мати, згодні життя покласти для того, щоб забезпечити їх комфорт. Такі жінки постійно метушаться, ладні навіть "підтирати носа" (в кращому випадку) та поводяться з партнером так, наче він не доросла особистість, а трирічка.

Такі стосунки приречені на провал.

Маніпуляторка

Існують дівчата, які впевнені, що маніпуляції інтимними стосунками дають їм повний контроль над чоловіком. Дарма. Жоден впевнений в собі чоловік та гі дний партнер не буде йти на поводу у таких маніпуляцій. Адже вони більше дратують, ніж маніпулюють.

Дівчина, яку потрібно постійно рятувати

Звичайно, більшість чоловіків хотіли б бути чарівним принцем та супергероєм для своєї партнерки.  Але дуже неприємно постійно бути рятівником людини, яка влаштовує драму на пустому місці. Та і спілкуватися з людиною, все життя якої — суцільна проблема, не дуже приємно.

Кривляка

Смішні та мили прізвиська, кривляння та капризи — це нормально, коли вони природні. Але чоловіки відчувають, коли вони неприродні. І така награність теж дуже їх дратує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досконала леді

Дівчата, що маніакально слідкують за своєю ідеальністю, невимовно дратують чоловіків. Вони намагаються жити за дивними правилами з соцмереж та в гонитві за ідеальністю забувають, які вони насправді.

Раніше ми розповідали після яких слів слід терміново йти від партнера . Ви здивуєтеся, адже, на перший погляд, вони звучать як мрія.