Любовні повідомлення: як сподобатися дівчині у листуванні

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хлопець тримає телефон в руці фото
Фото: unsplash.com

Ми знаємо, як зацікавити дівчину в листуванні

Повідомлення — чудовий спосіб флірту та активного знайомства. Звичайно, якщо знати, як правильно фліртувати.

Як зацікавити дівчину у листуванні: дієві поради

Повідомлення — чудовий спосіб зав'язати розмову. Адже комунікація відбувається швидше, зручніше і вимагає мінімум зусиль, ніж звичайний телефонний дзвінок. Крім того, завжди є час на те, щоб обдумати повідомлення для дівчини, яка вам подобається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ж ви хочете сподобатися дівчині, то не слід забувати, що мета такого спілкування — створити більш міцний зв'язок з дівчиною, щоб вона зацікавилася, пише happierhuman.com . Видання також поділилося порадами, які допоможуть досягти мети.

Перше повідомлення

Отже, у вас є її номер телефону або ж нік в соцмережах... Тепер треба наважитися на перший крок. Після того, як ви вирішили, коли написати їй, ви повинні вирішити, що саме написати.

У перше повідомлення варто додати деталь, яку ви пам'ятаєте з попередньої розмови. Наприклад, згадайте фільм, який вона радила.

Надішліть посилання на те, що їй подобається

Найкраще в текстових повідомленнях — це можливість ділитися інформацією прямо з інтернету. Тож, якщо ви знаєте щось про її хобі — надішліть статтю або відео про те, що цікавить дівчину. Це не тільки можливість зав'язати розмову, а й ідеальний спосіб довести, що ви багато знаєте про неї. Дівчина, скоріш за все, оцінить такі зусилля.

Підтримуйте інтерес

Якщо ви пишете дівчині деякий час, може виникнути природне затишшя. Це означає, що у вас обох може закінчитися теми для розмови. Нехай це вас не відлякує. Існує безліч тем для розмов, тож варто шукати їх.

Але не завалюйте її телефон випадковими запитаннями без жодного сенсу. 

Випадкові компліменти

Не зайвим буде час від часу робити компліменти. Якщо вам дійсно подобається ця дівчина, вам буде легко знайти, за що її похвалити. Незалежно від того, як вона сміється, одягається чи жартує, варто частіше говорити їй, як сильно ви її цінуєте.

Фліртуйте

Після того, як ви дали зрозуміти, що зацікавлені в цій дівчині, настав час переходити на наступний рівень. Флірт — це чудовий спосіб дізнатися, що їй подобається у стосунках. А ще, якщо пощастить, вона пофліртує у відповідь і теж захоче познайомитися з вами ближче.

Не робіть граматичних помилок

Вичитуйте свої повідомлення, перш ніж надсилати щось важливе. Не дозволяйте Т9 змінити сенс повідомлення. 

Не забувайте про доречність

Необхідно провести межу кокетливих повідомлень, щоб дівчина не відчувала дискомфорту. Утримайтеся від інтимних подробиць та надто відвертих коментарів. Тож не надсилайте повідомлення, якщо не хочете сказати їй це в обличчя. Так само не надсилайте нічого образливого, навіть жартома. Ви хочете, щоб вона відчувала, що може довіряти вам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не перестарайтеся

Коли ви пишете дівчині, яка вам подобається, важливо не перестаратися.Тож не змушуйте дівчину панікувати та вмикати беззвучний режим через те, що ви надіслали п'ять повідомлень поспіль, поки вона на роботі. Нехай ваші повідомлення будуть короткими і милими.

Раніше ми розповідали про те, які види поцілунків бувають. Якщо ваше листування приведе до побачень, то чому б не випробувати деякі з них?