Почніть робити ці 11 речей щодня і ваші стосунки завжди будуть щасливими та успішними

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

пара тримається за руки фото
Фото: unsplash.com

Ідеальні стосунки — це завжди робота обох людей в парі

Як правильно працювати над стосунками і що треба робити для цього? Ми знайшли відповідь!

Як побудувати щасливі стосунки: дієві поради

Виявляється, для того, щоб побудувати щасливі та успішні стосунки, потрібно робити всього 11 простих речей щодня, пише hackspirit.com . І це не надскладні завдання, це маленькі, щоденні звички, які з часом можуть кардинально змінити ваші стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Починайте свій день з побажання доброго ранку

Це може здатися простим і банальним правилом, але початок дня з теплого побажання доброго ранку може задати тон на всю добу. Цей невеликий жест показує вашому партнеру, що він — перше, про що ви думаєте, коли прокидаєтеся. Неважливо, як рано ви прокидаєтеся, просте смс або дзвінок з побажанням доброго ранку може мати велике значення. Йдеться про те, щоб показати партнеру, що ви думаєте про нього з того моменту, як відкриваєте очі. 

Висловлюйте вдячність

Вдячність як сонячне світло для стосунків. У життєвій метушні ми часто забуваємо цінувати наших партнерів за те, ким вони є і що вони роблять. Візьміть за щоденну звичку дякувати своєму партнеру за щось, що він зробив. Просте "Дякую, що приготував каву сьогодні вранці" або "Я ціную, що ти забрала дітей з садочку" може допомогти вашому партнеру відчути, що його люблять і цінують. Пам'ятайте, що саме дрібниці мають велике значення у стосунках!

Спілкуйтеся

Спілкування дуже важливе для стосунків. І це не про обговорення того, що буде на вечерю або хто забере дітей зі школи. А про справжні, глибокі, щирі розмови. Можна почати з обговорення того, як пройшов день кожного з пари.

Смійтеся разом

Пари, які сміються разом, більш задоволені своїми стосунками. Сміх вивільняє ендорфіни, природні хімічні речовини, що сприяють гарному самопочуттю та розслабленню.

Ніколи не забувайте про дрібниці

Дрібниці мають набагато більше значення, ніж ми думаємо. Вони є наймилішими нагадуваннями про кохання, які зберігають міцність та свіжість зв'язку. Можна, наприклад, залишати любовні записки, готувати улюблений сніданок або ж просто триматися за руки під час перегляду фільмів.

На перший погляд, це може здатися незначним, але з точки зору емоційного зв'язку це має величезне значення. 

Знаходьте час один для одного

У сучасному зайнятому світі знайти час один для одного може бути складно, але це абсолютно необхідно. Наприклад, можна випити разом чашку кави вранці або прогулятися ввечері.

Будьте чесними, навіть коли це важко

Чесність — це не завжди легкий, але, безумовно, правильний шлях, коли мова йде про стосунки. Так, бувають моменти, коли правдиві слова можуть викликати дискомфорт або навіть суперечки. Але правда, якою б гіркою вона не була, завжди допомагає побудувати міцніший зв'язок у довгостроковій перспективі. Вона показує партнеру, що ви поважаєте його достатньо, щоб бути відвертим, навіть коли це важко. 

Продовжуйте пізнавати один про одного

Чи знали ви, що людський мозок продовжує змінюватися і розвиватися протягом усього життя? Це означає, що як особистості ми постійно змінюємося і розвиваємося. Тому, навіть якщо вам здається, що ви знаєте про свого партнера все, завжди є ще багато цікавого.

Візьміть собі за звичку щодня дізнаватися щось нове один про одного. Це можуть бути мрії, страхи, симпатії чи антипатії.

Зізнавайтеся в коханні

Іноді життя стає настільки насиченим, що ми забуваємо висловлювати свої почуття. Візьміть за правило говорити своєму партнеру "Я тебе кохаю" кожного дня. Це не обов'язково має бути урочисте освідчення; просте три слова перед тим, як піти на роботу або перед сном. Ці три слова мають велику вагу і нагадують вашому партнеру про вашу любов до навіть у важкі дні.

Визнавайте свою неправоту

Ніхто не ідеальний. Ми всі робимо помилки. Але визнати свою неправоту буває важко. Попри все це одна з найважливіших речей, які ви можете зробити у стосунках. Коли ви не праві, визнайте це. Щиро вибачайтеся. 

Поважайте особистий простір один одного

Навіть у найближчих стосунках кожному потрібен час для себе. Це важливо для особистісного зростання та збереження почуття індивідуальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми називали 8 ознак, які доводять, що чоловік кохає по-справжньому . Це саме те, що варто цінувати в партнері.