Забагато хочеш чи просто знаєш, хто тобі потрібен? Ось як зрозуміти, чи не зависокі ваші вимоги до партнера

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

дівчина в рожевій сукні фото
Фото: unsplash.com

Ніхто не досконалий, але чи варто погоджуватися на менше, ніж ви хочете або заслуговуєте?

Коли людина довгий час не в стосунках, в неї може з'явитися нав'язлива думка про те, що проблема її самотності саме в ній, а не в потенційних партнерах. Може, вона має занадто високі стандарти у стосунках і на світі просто не існує партнера, який їм відповідатиме?

Як високі стандарти в стосунках впливають на пошук партнера: експертна думка

Іноді важко розібратися зі своїми вимогами до себе та потенційної коханої людини. А друзі та родина можуть бути необ'єктивними. Тож, якщо ви хвилюєтеся, що ваші стандарти занадто високі, експерти elitesingles.com знають шість способів переконатися, що це не так. Просто потрібно знайти когось, хто відповідатиме вашому рівню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваш список must-have у партнері насправді досить короткий

Якщо у вас є список довжиною з руку, коли справа доходить до того, що ви хочете бачити в партнері, то, ймовірно, ви занадто прискіпливі. Вам буде складно зустріти привабливу, добру, розумну, вищу за вас людину, яка чудово готує, має власний бізнес, любить читати та подорожувати, а також любить займатися спортом.

Але якщо ваш список обов'язкових якостей досить короткий, то, швидше за все, ви не завищуєте вимоги до партнера.

Ваші must have в основному емоційні, а не фізичні

Багато людей зациклюються на зовнішньому вигляді. Чоловіки, як правило, більше таким грішать, але жінки теж це роблять. Але правда полягає в тому, що часто потяг до когось збільшується, коли ми більше дізнаємося про людину через її емоційні якості.

Тож якщо ваші must-have здебільшого базуються на емоційних якостях, а не на фізичних, то хвилюватися нема чого. Але якщо вони здебільшого фізичні, то, можливо, вам варто переоцінити, що для вас важливо. Тому що зовнішність зникає, а особистість — ні.

У вас немає типу

Коли у вас є тип, ви одразу звужуєте свій вибір. Кохання вашого життя може мати руде волосся. Але якщо у вас є правило ніколи не зустрічатися з рудими чоловіками, то ви одразу відкидаєте того, хто міг би вам дуже сподобатися.

Ви не шукаєте людину, з якою збираєтеся одружитися

Ви зустрічаєтесь лише з тими, з ким думаєте, що колись одружитеся? Ви відмовляєтеся від другого побачення, тому що не можете одразу побачити майбутнє з цією людиною? Якщо ви не плануєте одружитися цього тижня, вам не потрібно думати про шлюб. Думати про майбутнє важливо. Але коли ви занадто зосереджені на майбутньому, це віддаляє вас від краси сьогодення, від того, хто прямо перед вами в цей момент.

Якщо ви не шукаєте людину, з якою збираєтеся одружитися, а просто шукаєте когось, хто зробить вас щасливими прямо зараз, тоді ваші очікування знаходяться там, де вони повинні бути.

Ви йдете на друге побачення з кимось, навіть якщо між вами не було початкової "іскри"

Якщо ви не відчуваєте тієї миттєвої хімії чи іскри, коли зустрічаєте когось, ви одразу відмовляєтеся від зустрічі з людиною? Якщо так, то, можливо, ви не даєте людям достатньо шансів.

Іноді ця іскра потребує часу, щоб розвинутися. Достатньо лише поглянути на людей, які спочатку були друзями, а потім перейшли до романтичних стосунків.

Ви були щасливі в минулих стосунках

Чудовий спосіб відповісти на питання "чи не занадто високі у мене стандарти" — це озирнутися на історію власних стосунків. Чи були у вас в минулому щасливі, здорові стосунки, де ви відчували, що ви достатньо підходите один одному? Якщо так — то хвилюватися нема чого.

Якщо ж ви завжди знаходили ваду чи недолік у своєму партнері і вважали, що ніхто ніколи не відповідав вашим очікуванням, то ваші стандарти зависокі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 11 речей , які варто додати до щоденної рутини. Це зробить ваші стосунки успішними та щасливими.